четверг, 18 апреля
img

НОВОСТЬ

5 книг, які варто прочитати жителям Слов'янська. Вони допоможуть у розвитку

5 книг, які варто прочитати жителям Слов'янська. Вони допоможуть у розвитку

Книжки, які радять прочитати гості з коворкінгу Top Place у Слов’янську. Тут працює бібліотека, де багато літератури з акцентом на саморозвитку і мотивації. Цей матеріал підготували журналісти сайту Свои.Сити

Анна Калита, директорка  

 

Джеф Сазерленд "Scrum",

 

– Про Scrum не чув тільки ледачий! Головна думка книги – робота без ієрархії, управління, мотивації й планування не просто можлива, а має перевагу перед традиційними методами побудови роботи в проектах.

Основа Scrum – команда, що має надзвичайне почуття мети та самоорганізовується. Навички її учасників підсилюють одна одну навіть без зусиль з їхнього боку. На нашу думку, ця книга – must read при проєктній роботі.

Анна Терещенко,  community- менеджерка

 

"Підприємства й суспільство в заводських поселеннях Донбасу та Придніпров’я в 1870-1917 рр.", Володимир Куліков

– Робота підготовлена на основі архівних та опублікованих джерел і пояснює складний характер відносин містоутворюючих підприємств із мешканцями заводських і шахтарських поселень Донбасу та Придніпров’я.

Книга цікава тим, що в ній висвітлено передумови виникнення заводських і шахтарських поселень, поданий нарис історії містоутворюючих підприємств і заснованих ними поселень.

Рекомендуємо до прочитання усім, хто цікавиться різними аспектами розвитку сходу України.

Іра Федченко, адміністраторка

 

"Магічне прибирання", Марі Кондо

– Ця книга – світовий бестселер з Японії. Книга, яка змінює уявлення про порядок і "перезавантажує" ваше життя.

Марі Кондо – найбільш затребуваний у світі консультант з наведення ладу. Її принцип полягає в тому, щоб навести порядок один раз і назавжди.

Не можу гарантувати, що ця книга змінить ваше життя, але прочитати її однозначно варто усім. Вона не відкриває таємниць і секретів, але підносить все легко і зрозуміло, читається дуже легко і створює враження спокою та впевненості у своїх силах. Так, не побоїмося цього слова, вона мотивує.

Раджу прочитати всім, щоб нарешті розгребти завалене мотлохом житло :)

Кирило Перелома,  event- менеджер

 

"Шлях VIRGIN", Річард Бренсон

– Річард Бренсон – британський підприємець, засновник корпорації Virgin Group, що включає близько 400 компаній різного профілю.

Книжка "Шлях Virgin" – про те, як слухати, вчитися, жартувати та вести за собою. На її сторінках автор ділиться секретами лідерства та успіху.

Книга стала втіленням поглядів Бренсона на розвиток підприємництва. У книзі ви не знайдете жoдниx пpaвил – нaтoмicть дiзнaєтecь пpo ceкpeти лiдepcтвa, якi вiн poзкpив упpoдoвж дoвгoгo пiдпpиємницькoгo шляxу.

Раджу прочитати як починаючим кар’єру, так і топ-менеджерам – для кращого розуміння стосунків у колективі.

Софія Сиваєва, SMM- менеджерка

 

"Важкі рішення", Гілларі Клінтон

– Перед вами – відверті спогади Клінтон про важку роботу в ролі керівника Державного департаменту США. У книзі Клінтон розкривається не лише як сильна жінка-політик. Часом наштовхуєшся на емоційне сприйняття навколишньої дійсності колишньою першою леді, яке вона змушена не показувати.

Книгу варто читати, щоб дізнатись, як президентські вибори у Штатах можуть впливати на майбутнє США і всього світу та яку роль в цьому протистоянні відіграла сама Гілларі Клінтон.

 

 

atnt Размещение материалов slavgorod.com.ua на других интернет-ресурсах и СМИ разрешается при условии, что непосредственно в тексте материала не ниже второго абзаца присутствует гиперссылка и текст названия на первоисточник. В случае нарушений, редакция современного сайта городов Славянск и Святогорск оставляет за собой право отстаивать свои права и интересы путем подачи заявлений в правоохранительные и судебные органы, а также в виде соответветствующих публикаций на сайте.

Loading...
Комментарии (3)
Укажите свое имя или войдите через аккаунт в соцсети
Введите цифры указанные на картинке

Уважаемые пользователи, комментарии, не относящиеся к теме материала, а также комментарии, содержащие оскорбительные и нецензурные выражения будут удалены!

Loading...
img

ПОСЛЕДНИЙКОММЕНТАРИЙ

auth Ваня Русский 25 января 2020 г.   6:35
Что за бред? Читать подобный мусор? Читайте мировую классику: Михаил Булгаков — Мастер и Маргарита, Лев Толстой: Война и мир, Федор Достоевский — Преступление и наказание,Федор Достоевский — Братья Карамазовы, Николай Гоголь — Мёртвые души, Александр Пушкин — Евгений Онегин, Иван Тургенев — Отцы и дети, Александр Грибоедов — Горе от ума, Михаил Булгаков — Белая гвардия и т.п. И, боже упаси от спившихся кобзарей, чахоточных лесь и прочего немногочисленного селянского культпросвета.
img

ОПРОС МНЕНИЯ

Что я думаю про Славянск
7 чел. хочу уехать, потому что не вижу развития
3 чел. хотел бы видеть его европейским
2 чел. я хочу здесь остаться и развивать город
2 чел. хороший город для жизни, но нет работы
1 чел. мне не хватает здесь культуры
1 чел. Доволен жизнью в городе
0 чел. надоели политические разборки
0 чел. люблю его, так как прожил всю жизнь
Всего проголосовали
16 чел.
author

0%
Проголосовало: 0 человек(a)
top5 ТОП-5
НОВОСТЕЙ
за 3 дня corn
за 10 дней corn
за 30 дней corn