четверг, 18 апреля
img

НОВОСТЬ

Слов’янськ став 10 містом Донецької області, що отримало містобудівні повноваження

Слов’янськ став 10 містом Донецької області, що отримало містобудівні повноваження

До процесу децентралізації системи держархбудконтролю долучилося місто Слов’янськ Донецької області. Це 10-й населений пункт в регіоні та 98-й в країні, що самостійно контролюватиме містобудівну діяльність на своїй території. Про це повідомляється на сайті Державної архітектурно-будівельної інспекціі.

Місцевій громаді передано функції архбудконтролю щодо об’єктів будівництва незначного та середнього класу наслідків (відповідальності), до яких, зокрема, відносяться приватне житло, господарські споруди, бізнес-об’єкти, а також багатоквартирні будинки, соціальні заклади, торговельно-розважальні та офісні комплекси.

Новоутворений орган реєструватиме дозвільні документи на початок виконання будівельних робіт, проводитиме перевірки на будмайданчиках та прийматиме готові об’єкти в експлуатацію. Крім того, місцева інспекція матиме право зупиняти самочинні будівництва та притягувати порушників законодавства до відповідальності.

Нові функції дозволять громаді ефективно впливати на містобудівну ситуацію в межах своєї території, формувати пропозиції та реалізовувати проекти, виходячи з першочергових потреб. Крім того, жителі міста відтепер мають можливість оперативно реєструвати дозвільні документи на власне будівництво, не виїжджаючи за межі населеного пункту.

З усіх питань, що стосуються державного архітектурно-будівельного контролю, у м. Слов’янськ можна звертатися до новоутвореного органу, що знаходиться за адресою: пл. Соборна, 2.

atnt Размещение материалов slavgorod.com.ua на других интернет-ресурсах и СМИ разрешается при условии, что непосредственно в тексте материала не ниже второго абзаца присутствует гиперссылка и текст названия на первоисточник. В случае нарушений, редакция современного сайта городов Славянск и Святогорск оставляет за собой право отстаивать свои права и интересы путем подачи заявлений в правоохранительные и судебные органы, а также в виде соответветствующих публикаций на сайте.

Loading...
Комментарии (4)
Укажите свое имя или войдите через аккаунт в соцсети
Введите цифры указанные на картинке

Уважаемые пользователи, комментарии, не относящиеся к теме материала, а также комментарии, содержащие оскорбительные и нецензурные выражения будут удалены!

Loading...
img

ПОСЛЕДНИЙКОММЕНТАРИЙ

auth СЕПАР 12 июня 2018 г.   16:33
В Киеве заявили о разрушении дамбы хранилища Торецкого (Дзержинского) фенольного завода. Министерство по вопросам «временно оккупированных территорий» Украины заявило о разрушении дамбы хранилища с химическими отходами в Торецке (прежнее название – Дзержинск), который находится под контролем украинских силовиков. - Зафиксировано разрушение дамбы шламонакопителя фенольного завода в Торецке на линии соприкосновения. Хранится 270 тонн химических отходов, заполнено на 90%, — говорится в сообщении в Twitter.
img

ОПРОС МНЕНИЯ

Что я думаю про Славянск
7 чел. хочу уехать, потому что не вижу развития
3 чел. хотел бы видеть его европейским
2 чел. я хочу здесь остаться и развивать город
2 чел. хороший город для жизни, но нет работы
1 чел. мне не хватает здесь культуры
1 чел. Доволен жизнью в городе
0 чел. надоели политические разборки
0 чел. люблю его, так как прожил всю жизнь
Всего проголосовали
16 чел.
author

0%
Проголосовало: 0 человек(a)
top5 ТОП-5
НОВОСТЕЙ
за 3 дня corn
за 10 дней corn
за 30 дней corn