четверг, 25 апреля
img

НОВОСТЬ

В Слов`янську нарешті стартував збір відпрацьованих батарейок (ФОТО)

В Слов`янську нарешті стартував збір відпрацьованих батарейок (ФОТО)

Сьогодні, 28 листопада, нарешті Клуб «Ефективне місто» перейшов до активних дій.

На  заклик  до збору батарейок відгукнулися перші найактивніші представники багатьох організацій міста. Перші контейнери для збору відпрацьованих батарейок вже встановили у себе магазин “Электромир” (відділ ”Біла Ворона”),  загальноосвітні школи  №10, №18 та школа-інтернат №1.

Звертаємося до підприємств, установ, організацій міста, які працюють з великою кількістю людей, із пропозицією долучитися до даної благодійної ініціативи з вирішення проблеми відпрацьованих батарейок та встановити один з таких 24-х контейнерів у загальнодоступному місці на території Вашої організації.

Нагадаємо, з 16 жовтня в м. Слов'янську здійснює свою діяльність Клуб «Ефективне місто», який об'єднав представників активної громадськості міста, бізнесу та місцевої влади. Метою діяльності Клубу в місті є визначення основних міських проблем та об'єднання зусиль задля їх вирішення. Однією з таких проблем є проблема відсутності в місті системної роботи зі збору та вивезення на утилізацію відпрацьованих батарейок, які, потрапляючи на смітники забруднюють довкілля надшкідливими речовинами та завдають непоправної шкоди здоров'ю мешканців Слов'янська.

З метою вирішення цієї проблеми за кошти благодійників «Ротарі-Клубу» м. Слов'янськ та компанії СДС було виготовлено кілька десятків контейнерів для збору відпрацьованих батарейок від населення м. Слов'янськ, які планується встановити у людних місцях в усіх мікрорайонах нашого міста. Всі зібрані таким чином батарейки будуть відправлятися для утилізації на спеціалізоване підприємство «Аргентум» до м. Львова, а всі витрати на обслуговування контейнерів та вивезення батарейок бере на себе «Ротарі-Клуб.

Після того, як вищезазначені контейнери будуть встановлені, будуть випущені спеціальні кольорові листівки із зазначенням місць розміщення контейнерів та відповідно назвами і логотипами організацій, які погодилися благодійно розмістити на території своїх організацій дані контейнери для збору відпрацьованих батарейок від громадян. Ці листівки роздаватимуться волонтерами Клубу «Ефективне місто» перехожим у різних мікрорайонах міста.

atnt Размещение материалов slavgorod.com.ua на других интернет-ресурсах и СМИ разрешается при условии, что непосредственно в тексте материала не ниже второго абзаца присутствует гиперссылка и текст названия на первоисточник. В случае нарушений, редакция современного сайта городов Славянск и Святогорск оставляет за собой право отстаивать свои права и интересы путем подачи заявлений в правоохранительные и судебные органы, а также в виде соответветствующих публикаций на сайте.

Loading...
Комментарии (0)
Укажите свое имя или войдите через аккаунт в соцсети
Введите цифры указанные на картинке

Уважаемые пользователи, комментарии, не относящиеся к теме материала, а также комментарии, содержащие оскорбительные и нецензурные выражения будут удалены!

Loading...
img

ОПРОС МНЕНИЯ

Что я думаю про Славянск
7 чел. хочу уехать, потому что не вижу развития
3 чел. хотел бы видеть его европейским
2 чел. я хочу здесь остаться и развивать город
2 чел. хороший город для жизни, но нет работы
1 чел. мне не хватает здесь культуры
1 чел. Доволен жизнью в городе
0 чел. надоели политические разборки
0 чел. люблю его, так как прожил всю жизнь
Всего проголосовали
16 чел.
author

0%
Проголосовало: 0 человек(a)
top5 ТОП-5
НОВОСТЕЙ
за 3 дня corn
за 10 дней corn
за 30 дней corn