воскресенье, 28 апреля
img

НОВОСТЬ

Чи є різниця між дешевими та преміальними шинами?

Чи є різниця між дешевими та преміальними шинами?

Чому одні шини коштують не дорого, а інші надто дорого?

Бажаючи зекономити і вибираючи покришки серед недорогої гуми водій завжди грає в лотерею, що може обернутися на дорозі неприємностями. Якщо одним з найважливіших критеріїв є вартість, краще розглянути варіанти пропозицій шин серед вітчизняних чи недорогих європейських брендів. Їх вартість буде трохи більша ніж китайський «ноунейм», але надійність підтверджена часом і відгуками.

Великі виробники шин, наприклад Bridgestone, Continental, Michelin та ін. мають власні бренди другого ешелону, які виготовляють не надто дорогі, але якісні покришки. Наприклад сербський Taurus – перевірений надійний бренд належить французькому Michelin, Firestone має в асортименті велику кількість надійних якісних моделей та належить до компанії Bridgestone, компанії Continental належать такі відомі торгові марки як Viking, Gislaved. В шинах дочірніх марок часто використовуються технології «старших братів». Але ж звісно вони не будуть такими комфортними, керованими і не зможуть бути стійкими при надшвидкісному проходженні поворотів, чого не слід робити навіть на самих преміальних і дорогих шинах, особливо взимку.

Якщо необхідно купити шини 205 55 R16 рекомендовано звернутися до рейтингів. Перед кожним сезоном, чи то літній, чи то зимовий, європейські та американські видавництва та автоклуби регулярно публікують результати тестувань автомобільної гуми. Ознайомлюючись з ними кожен водій зможе підібрати модель підходячу під умови використання та бюджет. Доречі, в таких тестах часто змагаються між собою представники різних цінових категорій і трапляються випадки коли спрацьовує правило «дорожче – не значить краще».

Вибираючи зимові шини, окрім вартості, звертайте увагу на моделі з посиленою боковиною, яка може бути і в бюджетних пропозиціях. Не менш важлива наявність 3d ламелей – конструктивний елемент який забезпечує високий рівень зчеплення на слизькій дорозі. В недорогих шинах 3d ламелі майже не зустрічаються. Якщо потрібні шиповані покришки краще звернути увагу на пропозиції із заводським шипуванням – вони прослужать довше.

Серед літніх шин конструктивна різниця між дешевими і преміальними покришками може бути не менш суттєвою. Бюджетні літні шини, особливо китайських виробників окрім сучасного малюнка протектору можуть не мати технологій для впевненого і швидкісного керування. Відсутність достатніх технологій не дозволить надійно маневрувати, а розігрітий асфальт буде негативно впливати на структуру протектору, що може призвести до дефекту. Якщо водій влітку воліє до активної і більш спортивної їзди, то розраховувати на якість бюджетних шин не варто, краще розглянути моделі більш преміальних брендів.

 

atnt Размещение материалов slavgorod.com.ua на других интернет-ресурсах и СМИ разрешается при условии, что непосредственно в тексте материала не ниже второго абзаца присутствует гиперссылка и текст названия на первоисточник. В случае нарушений, редакция современного сайта городов Славянск и Святогорск оставляет за собой право отстаивать свои права и интересы путем подачи заявлений в правоохранительные и судебные органы, а также в виде соответветствующих публикаций на сайте.

Loading...
Комментарии (0)
Укажите свое имя или войдите через аккаунт в соцсети
Введите цифры указанные на картинке

Уважаемые пользователи, комментарии, не относящиеся к теме материала, а также комментарии, содержащие оскорбительные и нецензурные выражения будут удалены!

Loading...
img

ОПРОС МНЕНИЯ

Что я думаю про Славянск
7 чел. хочу уехать, потому что не вижу развития
3 чел. хотел бы видеть его европейским
2 чел. я хочу здесь остаться и развивать город
2 чел. хороший город для жизни, но нет работы
1 чел. мне не хватает здесь культуры
1 чел. Доволен жизнью в городе
0 чел. надоели политические разборки
0 чел. люблю его, так как прожил всю жизнь
Всего проголосовали
16 чел.
author

0%
Проголосовало: 0 человек(a)
top5 ТОП-5
НОВОСТЕЙ
за 3 дня corn
за 10 дней corn
за 30 дней corn