суббота, 27 апреля
img

НОВОСТЬ

Терміновий ремонт кондиціонерів у Хмельницькому

Терміновий ремонт кондиціонерів у Хмельницькому

Не за горами і в Україні розпочнеться спекотний період. Літо вступить у свої права і людям, які чекали на сонце всі зимові місяці, прийдеться ховатися від спеки не тільки на вулиці. Незважаючи на те, що прийом соняшного світла забезпечує людину витамином D, але для багатьох переносити жару дуже важко. Тому не слід нехнувати і вже начасі потурбуватися про ремонт кондиціонера чи його перевірку. Щоб зустріти найулюбленішу пору року як слід.

Терміновий ремонт кондиціонерів у Хмельницькому також оптимальний варіант дя тих, хто не встигне перевірити прилад вдома зачасно. Ремонт кондиціонера з гарантією дозволить відновити функціональність системи кліматичного контролю за короткий термін. Не існує ще в світі речей, які б не потребували ремонту і навіть техніка світових брендів рано чи пізно теж вийде зі строю. Тому в нагоді класні місцеві мастера, які здобули досвід за роки роботи з різними приладами, в данному випадку кондиціонерах і можуть будь якої миті прийти на допомогу.

ЧИ ВАРТО РЕМОНТУВАТИ КОНДИЦІОНЕР САМОСТІЙНО

Професіонали зазначають, що не маючи базових знань, є реальні ризики завдати кондиціонеру більшої шкоди. Як у будь якій справі, де потрібен результат, варто провести діагностику техніки.  Майстер вивчить та визначить проблему, детально розбереться та надасть приладу якісний ремонт. Також він буде нести відповідальність  за відсутність суттєвих незручностей.

Компанія «Команда-Профі» здійснює такий спектр робіт у Хмельницькому:

  • ремонт спліт-системі, інверторної, віконної,
  • мобільної, канальної, касетної, 
  • мультизональних кондиціонерів.

Для представників підприємств та компаній  майстри відремонтують кліматичну систему промислового призначення. Вартість послуг професіоналів не буде обтяжливою для замовників. Якщо несправності не вимагають заміни дорогих запчастин, робота може вартувати всього 200 гривень. 


РЕМОНТ КОНДИЦІОНЕРА - В ЯКОМУ ВИПАДКУ СЛІД ЗВЕРТАТИСЯ ДО ФАХІВЦІВ


З часом  прилади можуть не так інтенсивно охолоджувати повітря. Бувають випадки появи льодового нальоту та інею на поверхні. Це говорить про нестачу фреону. В цьому випадку слід застосувати метод заправлення системи холодагентом. Але існують й інші проблеми, з якими стикаються власники кондиціонерів. Тоді і слід викликати професіонала, який впорається з будь яким ремонтом кондиціонеру. Ось кілька ознак того, що втрутитися має майстер:

  • кондиціонер не вмикається – тут допоможе електроживлення, та тестування пульту управління або приймального модуля;
  • вийшла з ладу плата управління - найпоширеніша проблема перегорання  запобіжників. Майстри в цьому випадку рекомендують заміну;
  • порушення часового циклу роботи (система або самовільно вмикається, або невчасно вимикається) – причина   перегрів компресора або несправність температурного датчика.

Контактний телефон компанії Майстер-Профі: 38-099-434-79-83 - Режим роботи: пн.-нд. 8:00-21:00 

atnt Размещение материалов slavgorod.com.ua на других интернет-ресурсах и СМИ разрешается при условии, что непосредственно в тексте материала не ниже второго абзаца присутствует гиперссылка и текст названия на первоисточник. В случае нарушений, редакция современного сайта городов Славянск и Святогорск оставляет за собой право отстаивать свои права и интересы путем подачи заявлений в правоохранительные и судебные органы, а также в виде соответветствующих публикаций на сайте.

Loading...
Комментарии (0)
Укажите свое имя или войдите через аккаунт в соцсети
Введите цифры указанные на картинке

Уважаемые пользователи, комментарии, не относящиеся к теме материала, а также комментарии, содержащие оскорбительные и нецензурные выражения будут удалены!

Loading...
img

ОПРОС МНЕНИЯ

Что я думаю про Славянск
7 чел. хочу уехать, потому что не вижу развития
3 чел. хотел бы видеть его европейским
2 чел. я хочу здесь остаться и развивать город
2 чел. хороший город для жизни, но нет работы
1 чел. мне не хватает здесь культуры
1 чел. Доволен жизнью в городе
0 чел. надоели политические разборки
0 чел. люблю его, так как прожил всю жизнь
Всего проголосовали
16 чел.
author

0%
Проголосовало: 0 человек(a)
top5 ТОП-5
НОВОСТЕЙ
за 3 дня corn
за 10 дней corn
за 30 дней corn