пятница, 26 апреля
img

НОВОСТЬ

PM:UA — ставки на спорт

PM:UA — ставки на спорт

Є багато різновидів ставок на кутові у футболі. Навчитися їх розраховувати неважко, варто тільки приділити увагу деяким особливостям і уважно розраховувати тотали та фори

Як правильно ставити на кутові у футболі

Удари по воротах з кутів поля називають кутовими або корнерами. Беттери полюбляють ставити на цей показник, він не рідкість, у кожній грі трапляється по кілька, а іноді й більше корнерів. Назначає їх рефері, якщо м’яч вийшов лінію воріт, торкнувшись гравця команди, що тримала захист. Різновидів парі цього типу багато.

Звичайні ставки на кутові удари 

Перший варіант такої ставки – найпростіший, на результат. Беттеру необхідно вгадати, яка з команд виграє чи буде нічия. Можна зробити ставку на подвійний результат з перемогою чи нічиєю. Усе як у звичайних прогнозах, тільки на цей раз перемога буде розраховуватися по кутових. Аби прикинути і не помилитися, варто зазирнути на офіційні сайти клубів, що зустрічаються, та подивитися у розділі "https://fc-arsenal.com/statistika", де відмічаються голи, порушення, видалення та інше.

Ставити на перемогу з форою по кутових теж цікаво. Фора е перевагою однієї команди над іншою, якщо вона плюсова, та відставанням, якщо мінусова. За результатами гри від статистичних даних по кутових треба відняти або додати фору для будь-яких показників, на які було зроблено ставку.

Поставити на тотали кутових означає укластися на кількість поданих корнерів за усю гру чи один тайм. Тотал може бути командним та індивідуальним за показниками якогось гравця. Такі ставки на спорт тим цікавіші, чим більші різновидів тоталу пропонує букмекер гравцеві.

Інші ставки на кутові на весь матч чи один тайм

Будь-яке парі можна укладати не тільки на усю гру, але й на один тайм. Все робиться таким же чином, тільки беттер має на увазі лише тайм. Обирати можна як перший, так и другий.

Ще один вид прогнозів – мультикорнер. Ставити треба на тотал кутових ударів, тільки на відміну від звичайних варіантів підрахунок проводиться з помноженням тоталу першої команди на тотал другої. Усі перераховані варіанти майже завжди є у лінії БК, але іноді пропозиції розширюються, тоді можна укладати парі на те, хто перший/останній подаватиме кутовий, хто перше зможе забити означену кількість корнерів, час першого кутового та інші.

Live-ставки на кутові

Можна укладати усі парі на кутові під час гри. Тоді легше вгадати вірний результат та коефіцієнт може впасти саме з цих причин. Іноді букмекери додають кілька варіантів саме для «живої» гри, якщо на полі гранди футболу. Перш ніж укладати будь-яке парі, необхідно передивитися статистику та виявити можливості команд, чи пробивають вони кутові, чи це для них рідкісне явище.

Якщо залишилися питання стосовно термінології кутових, тоді варто зазирнути до Вікіпедії, де є гарне пояснення цього футбольного явища. 

 

atnt Размещение материалов slavgorod.com.ua на других интернет-ресурсах и СМИ разрешается при условии, что непосредственно в тексте материала не ниже второго абзаца присутствует гиперссылка и текст названия на первоисточник. В случае нарушений, редакция современного сайта городов Славянск и Святогорск оставляет за собой право отстаивать свои права и интересы путем подачи заявлений в правоохранительные и судебные органы, а также в виде соответветствующих публикаций на сайте.

Loading...
Комментарии (2)
Укажите свое имя или войдите через аккаунт в соцсети
Введите цифры указанные на картинке

Уважаемые пользователи, комментарии, не относящиеся к теме материала, а также комментарии, содержащие оскорбительные и нецензурные выражения будут удалены!

Loading...
img

ПОСЛЕДНИЙКОММЕНТАРИЙ

auth Байрактар 19 февраля 2023 г.   15:40
як модератори пропускають таких виб*ядків в коментарях? орки напали на незалежну країну! що ти тут мелеш окупант? "Денди."?
img

ОПРОС МНЕНИЯ

Что я думаю про Славянск
7 чел. хочу уехать, потому что не вижу развития
3 чел. хотел бы видеть его европейским
2 чел. я хочу здесь остаться и развивать город
2 чел. хороший город для жизни, но нет работы
1 чел. мне не хватает здесь культуры
1 чел. Доволен жизнью в городе
0 чел. надоели политические разборки
0 чел. люблю его, так как прожил всю жизнь
Всего проголосовали
16 чел.
author

0%
Проголосовало: 0 человек(a)
top5 ТОП-5
НОВОСТЕЙ
за 3 дня corn
за 10 дней corn
за 30 дней corn