суббота, 27 апреля
img

НОВОСТЬ

Довідка про несудимість

Довідка про несудимість

Довідка про несудимість: правила оформлення

Сьогодні ситуації, коли терміново потрібно вирішити проблеми, пов'язані із підготовкою пакету документів для виїзду до іншої країни, не рідкість. Багато хто запитує – як оформити довідку про несудимість. Тут є два способи її отримання. У першому випадку ви самостійно звертаєтесь до органів МВС та оформляєте довідку там. Але є й інший варіант, полегшений і менш витратний у часі – це бюро перекладів. Якщо ви дізналися, що до переліку всіх паперів входить зокрема довідка про несудимість, Київ пропонує на вибір кілька вигідних пропозицій співпраці. Серед них компанія ЛЕВ, де вам оформлять цей документ за короткий термін - https://leo-translate.com.ua/

Що потрібно для отримання довідки

Те, що оформлення документа про несудимість перетворилося з рутинного процесу на оперативну послугу – це заслуга багатьох агентств перекладу, які взяли на себе її виконання. Більшість людей замість того, щоб годинами простоювати в чергах, та спілкуватися з не завжди доброзичливими представниками МВС, готові заплатити певну суму грошей за виконання цієї процедури кимось іншим – https://leo-translate.com.ua/perevod-s-na-nemetskiy-yazyik/

Але все-таки деякі дії вам доведеться зробити. Зокрема, вам потрібно зібрати деякі документи для оформлення довідки. Знадобиться паспорт, копія всіх сторінок з відмітками. Від вас також знадобиться заповнена анкета, де вам потрібно вказати мету оформлення довідки про несудимість. Наприклад, із найпоширеніших можна виділити – оформлення візи, офіційне працевлаштування в іншій країні чи своїй. Також знадобиться цей документ для надання до банківської установи або оформлення дозволу на носіння зброї.

Сьогодні замовити довідку про несудимість не становить жодних особливих труднощів. Це можна зробити будь-коли, як тільки вона вам знадобиться.

Однак у окремих випадках цей документ необхідно легалізувати. Процедура легалізації має свої тонкощі – все залежить від тієї держави, для якої вона призначена. Наприклад, для Іспанії на довідку потрібно ще проставити апостиль, а потім зробити переклад присяжного перекладача при посольстві у нас в Україні. Тільки після виконання всіх цих процедур документ засвідчується печаткою - https://leo-translate.com.ua/visa-canada/

Якщо ви бажаєте полегшити собі весь цей процес, завжди можна отримати довідку про несудимість в агентстві перекладу. Співробітники компанії знають усі нюанси проходження та оформлення.

 

atnt Размещение материалов slavgorod.com.ua на других интернет-ресурсах и СМИ разрешается при условии, что непосредственно в тексте материала не ниже второго абзаца присутствует гиперссылка и текст названия на первоисточник. В случае нарушений, редакция современного сайта городов Славянск и Святогорск оставляет за собой право отстаивать свои права и интересы путем подачи заявлений в правоохранительные и судебные органы, а также в виде соответветствующих публикаций на сайте.

Loading...
Комментарии (0)
Укажите свое имя или войдите через аккаунт в соцсети
Введите цифры указанные на картинке

Уважаемые пользователи, комментарии, не относящиеся к теме материала, а также комментарии, содержащие оскорбительные и нецензурные выражения будут удалены!

Loading...
img

ОПРОС МНЕНИЯ

Что я думаю про Славянск
7 чел. хочу уехать, потому что не вижу развития
3 чел. хотел бы видеть его европейским
2 чел. я хочу здесь остаться и развивать город
2 чел. хороший город для жизни, но нет работы
1 чел. мне не хватает здесь культуры
1 чел. Доволен жизнью в городе
0 чел. надоели политические разборки
0 чел. люблю его, так как прожил всю жизнь
Всего проголосовали
16 чел.
author

0%
Проголосовало: 0 человек(a)
top5 ТОП-5
НОВОСТЕЙ
за 3 дня corn
за 10 дней corn
за 30 дней corn