суббота, 27 апреля
img

НОВОСТЬ

Найкращі букмекерські контори: як обрати та перейти до заробітків

Найкращі букмекерські контори: як обрати та перейти до заробітків

На етапі вибору букмекерської контори гравці мають досконально проаналізувати платформу, яку бажають використовувати для примноження капіталу. Більшість букмекерів визначають можливість ставок на футбол, хокей, теніс, баскетбол, волейбол тощо. Якщо ж ви шукаєте нестандартні парі, відразу переходьте до ліній та встановлюйте, чи передбачені вони конкретною ігровою платформою. Найкращі букмекерські контори намагаються розширити цей перелік не лише в форматі прематч, але й в лайві.

Реєстрація на сайті букмекера

Для створення спортивних ставок ви маєте не лише визначитися з платформою, але й створити робочий аккаунт. Саме реєстрація вважається першим кроком на шляху до примноження капіталу з виграшних прогнозів. Ви можете мати лише один аккаунт в букмекерській конторі. У випадку його блокування поновити доступ не вдасться.

Алгоритм створення аккаунта включає кілька простих кроків:

  1. Перехід на офіційний портал у розділ реєстрації.
  2. Заповнення спеціальної форми.
  3. Введення та підтвердження контактів - електронної пошти або мобільного номера.
  4. Верифікація.

На етапі верифікації варто прикріпити скан паспорту. Він допоможе адміністрації встановити відповідність заповненої форми, офіційної інформації, платіжних даних. Тільки після цього можна перейти до отримання заробітку.

Вибір спортивної ставки

Після створення аккаунта ви повинні внести на депозит мінімальну суму, встановлену правилами букмекера. Більшість азартних платформ новачкам впроваджують різні формати заохочень. Саме тому ви можете скористатися вітальним пакетом для створення ставок без ризиків. Беттінг доступний виключно на гроші, демонстраційні версії парі не передбачені жодною азартною платформою.

При виборі події варто орієнтуватися на наступні особливості парі:

  • мінімальна сума ставки;
  • формат прематч або лінія. В цьому випадку враховуйте готовність та вміння швидко оперувати ставками та реагувати на перебіг події;
  • спортивний напрямок. Краще розпочинати з форматів спорту, правила яких ви знаєте. Будь-яке хобі може стати джерелом примноження капіталу;
  • додаткові заохочення. Деякі спортивні події потрапляють до переліку топових подій з додатковими грошовими надходженнями. Наприклад, до виграшу зі ставки пропонують +10% від суми.

Отримання бонусів від букмекерів

Топові букмекерські контори визначають можливість примноження капіталу через супутні бонуси. Найчастіше бетторам пропонують вітальні пакети. Вони визначають символічну суму коштів або відсоток від першого депозиту. Активні беттори можуть розраховувати на депозитні подарунки або адресні бездепи.

Якщо правилами букмекерської контори передбачена програма лояльності, при переході на кожен новий рівень для гравця відкриваються додаткові можливості. Наприклад, адміністрація нараховує солідні відсотки з виграшів, відкриває доступ до розіграшів тощо. Ви маєте самостійно моніторити всі доступні бонуси або підписатися на розсилку. Тоді адміністрація зможе надсилати вам бонусні заохочення на електронну адресу. Ви першими зможете використовувати оновлення бонусів.

atnt Размещение материалов slavgorod.com.ua на других интернет-ресурсах и СМИ разрешается при условии, что непосредственно в тексте материала не ниже второго абзаца присутствует гиперссылка и текст названия на первоисточник. В случае нарушений, редакция современного сайта городов Славянск и Святогорск оставляет за собой право отстаивать свои права и интересы путем подачи заявлений в правоохранительные и судебные органы, а также в виде соответветствующих публикаций на сайте.

Loading...
Комментарии (0)
Укажите свое имя или войдите через аккаунт в соцсети
Введите цифры указанные на картинке

Уважаемые пользователи, комментарии, не относящиеся к теме материала, а также комментарии, содержащие оскорбительные и нецензурные выражения будут удалены!

Loading...
img

ОПРОС МНЕНИЯ

Что я думаю про Славянск
7 чел. хочу уехать, потому что не вижу развития
3 чел. хотел бы видеть его европейским
2 чел. я хочу здесь остаться и развивать город
2 чел. хороший город для жизни, но нет работы
1 чел. мне не хватает здесь культуры
1 чел. Доволен жизнью в городе
0 чел. надоели политические разборки
0 чел. люблю его, так как прожил всю жизнь
Всего проголосовали
16 чел.
author

0%
Проголосовало: 0 человек(a)
top5 ТОП-5
НОВОСТЕЙ
за 3 дня corn
за 10 дней corn
за 30 дней corn