суббота, 27 апреля
img

НОВОСТЬ

Колонки для комп’ютера: обираємо якість

Колонки для комп’ютера: обираємо якість

Сьогодні сучасні комп’ютери дозволяють слухати музику, грати в ігри чи дивитися фільми. Для того, щоб це заняття приносило задоволення і безтурботність, необхідно забезпечити достатню якість звуку. Це можна забезпечити, лише придбавши відповідні колонки для ПК https://www.itbox.ua/ru/category/Akusticheskie_sistemi-c6532/filter=109650-86020797400/.

Інтернет-магазин ITbox пропонує прихильникам якісного звуку переглянути велику кількість пропозицій на сайті. Спеціалісти компанії з досвідом у галузі звуку пропонують на кілька чинників, щоб звернути увагу при покупці комп’ютерних колонок.

ОСЬ ВОНИ

Продуктивність - важливий критерій, який в основному впливає на силу звуку. Його потужність повинна бути не менше 20 Вт, більш вимогливі неодмінно оцінять навіть комплекти з вдвічі більшою потужністю. Навіть комп’ютерні колонки з вихідною потужністю понад 50 Вт вже є на ринку. Хоча, загалом, чим вище вона, тим вище гучність, це правило не можна вважати абсолютним. Поряд з потужністю підсилювача, на кількість децибел також впливає ефективність динаміків. Тому реальну потужність пристрою завжди краще вивчати в технічній документації.

Чутливість комп'ютерної коробки має значний вплив, зокрема, на додаткові витрати електроенергії. Це вказує, скільки потужності потрібно пристрою для створення звуку відповідної якості. Чутливість вказується в децибелах і чим вона вища, тим менше загальне енергоспоживання апарату. Тому варто шукати продукти, які пропонують розумний компроміс між продуктивністю та чутливістю.

Діапазон частот, який здатний відтворювати пристрій. Тоді звук працює набагато повніше, і не потрібно турбуватися, що всі ефекти зникнуть в один заплутаний шум.

Ідеальний діапазон частот має бути від 40 до 50 000 Гц. Чим ближче до цього діапазону, тим краще звук можна очікувати.

А ЯК НА ВИГЛЯД

Дизайн відіграє дуже важливу роль. З одного боку слід обирати з огляду інтер'єру, з іншого, доречно вибирати такі матеріали, які забезпечують найкращу якість звуку.

Дерево має ідеальні властивості, але за це потрібно доплачувати. Варто уникати комп’ютерних колонок невідомих брендів за підозріло низькою ціною, навіть якщо вони пропонують неперевершені параметри. Матеріали, які використовуються для їх виготовлення, безсумнівно, будуть неякісними, а саме обладнання дуже скоро перестане функціонувати, а рівень звукоутворення буде не таким високим, як його представляють.

ITbox приємно здивує знижками, пропозиціями “ціна-якість”. Оплата зручним для покупця способом.

 

atnt Размещение материалов slavgorod.com.ua на других интернет-ресурсах и СМИ разрешается при условии, что непосредственно в тексте материала не ниже второго абзаца присутствует гиперссылка и текст названия на первоисточник. В случае нарушений, редакция современного сайта городов Славянск и Святогорск оставляет за собой право отстаивать свои права и интересы путем подачи заявлений в правоохранительные и судебные органы, а также в виде соответветствующих публикаций на сайте.

Loading...
Комментарии (2)
Укажите свое имя или войдите через аккаунт в соцсети
Введите цифры указанные на картинке

Уважаемые пользователи, комментарии, не относящиеся к теме материала, а также комментарии, содержащие оскорбительные и нецензурные выражения будут удалены!

Loading...
img

ПОСЛЕДНИЙКОММЕНТАРИЙ

auth СЕПАР 15 апреля 2022 г.   11:11
3,5-НОЙ ТЫСЯЧИ УКОНАЦИКОВ СДАЛИСЬ В ПЛЕН ЛНДНР!!!!!!ОСТАЛЬНЫЕ ДЕНАЦИФИЦИРУЮТСЯ!!!!!!!
img

ОПРОС МНЕНИЯ

Что я думаю про Славянск
7 чел. хочу уехать, потому что не вижу развития
3 чел. хотел бы видеть его европейским
2 чел. я хочу здесь остаться и развивать город
2 чел. хороший город для жизни, но нет работы
1 чел. мне не хватает здесь культуры
1 чел. Доволен жизнью в городе
0 чел. надоели политические разборки
0 чел. люблю его, так как прожил всю жизнь
Всего проголосовали
16 чел.
author

0%
Проголосовало: 0 человек(a)
top5 ТОП-5
НОВОСТЕЙ
за 3 дня corn
за 10 дней corn
за 30 дней corn