суббота, 27 апреля
img

НОВОСТЬ

Особливості навчання посадових осіб з пожежної безпеки в Україні

Особливості навчання посадових осіб з пожежної безпеки в Україні

Керівники українських підприємств, власники та посадові особи різних громадських об’єктів повинні один раз на рік проходити спеціальне навчання, яке дозволяє правильно організувати протипожежні заходи. Відповідне питання регламентується чинними нормативними актами та законодавством, тому є обов’язковим.

Проходити навчання з пожежної безпеки можна лише в тих професійних компаніях, які отримали дозвіл на проведення відповідних дій. Виключно в цьому випадку посадові особи отримають необхідні знання та кваліфікацію, які дозволять захистити майно, людей від катастрофічних наслідків виникнення пожежі. Поговоримо детальніше про особливості такого навчання.

Специфіка спецнавчання протипожежним заходам

Ліцензовані компанії проводять навчання керівників фірм правилам проведення, контролю здійснення на ввірених об’єктах пожежної безпеки виключно на основі законів, які були запроваджені МВС України. Згідно з умовами таких нормативних актів відбувається підготовка навчальних програм та процедур, які дозволяють забезпечити на підприємстві дотримання кожного правила пожежної безпеки.

Законодавство України передбачає, що всі посадові особи перед вступом на посаду та кожні 36 місяців проходять навчання з «Охорони праці та пожежної безпеки в організації». Для проходження такого курсу потрібно звернутися виключно до висококваліфікованим та сертифікованим установам.

Мета навчання – це:

  • отримання спеціальних знань в галузі пожежної безпеки на об’єкті;
  • отримання кваліфікації для надання долікарської допомоги особам, які постраждали внаслідок дії вогню або чадного газу;
  • створення особливих правил поведінки на підприємстві під час пожежі.

Керівники організацій отримають базу знання, яка дозволить не допустити виникнення пожежі, запобігти людським та матеріальним жертвам.

Форма навчання

Сьогодні посадові особи можуть пройти відповідне навчання у двох форматах – очно або дистанційно (онлайн). Очний формат передбачає відвідування занять у навчальних аудиторіях компанії, яка була обрана. Крім того, викладачі можуть організувати навчальний процес на об’єкті.

Слухачі спеціального курсу обов’язково отримують тільки актуальні знання та навчально-методичні матеріали, які можна використовувати на практиці. Дистанційний формат дозволяє керівникам компаній пройти навчання без відриву від професійної діяльності.

 

atnt Размещение материалов slavgorod.com.ua на других интернет-ресурсах и СМИ разрешается при условии, что непосредственно в тексте материала не ниже второго абзаца присутствует гиперссылка и текст названия на первоисточник. В случае нарушений, редакция современного сайта городов Славянск и Святогорск оставляет за собой право отстаивать свои права и интересы путем подачи заявлений в правоохранительные и судебные органы, а также в виде соответветствующих публикаций на сайте.

Loading...
Комментарии (1)
Укажите свое имя или войдите через аккаунт в соцсети
Введите цифры указанные на картинке

Уважаемые пользователи, комментарии, не относящиеся к теме материала, а также комментарии, содержащие оскорбительные и нецензурные выражения будут удалены!

Loading...
img

ПОСЛЕДНИЙКОММЕНТАРИЙ

auth Денди. 31 декабря 2021 г.   14:20
Славянский бизнес не имеет средств начать новое производство!!! Заработаные деньги пошли на особняки, машины и путешествия!!! Имеющихся в наличии финансов - МИЗЕР!!! А промышленный капитал - здания оборудование - стало ненужным!!! Так что бизнесменам туго придется, они вряд ли сумеют организовать что-то новое... Рабочие в большинстве просто разьедутся по другим странам на ПМЖ!!! Перспекив у города - НЕТ!!!
img

ОПРОС МНЕНИЯ

Что я думаю про Славянск
7 чел. хочу уехать, потому что не вижу развития
3 чел. хотел бы видеть его европейским
2 чел. я хочу здесь остаться и развивать город
2 чел. хороший город для жизни, но нет работы
1 чел. мне не хватает здесь культуры
1 чел. Доволен жизнью в городе
0 чел. надоели политические разборки
0 чел. люблю его, так как прожил всю жизнь
Всего проголосовали
16 чел.
author

0%
Проголосовало: 0 человек(a)
top5 ТОП-5
НОВОСТЕЙ
за 3 дня corn
за 10 дней corn
за 30 дней corn