пятница, 19 апреля
img

НОВОСТЬ

Робота на своєму авто у службі таксі АВС - давай заробляти разом

Робота на своєму авто у службі таксі АВС - давай заробляти разом

Для високого доходу робота в таксі через інтернет підходить автомобілісту ідеально: в службі ABC Taxi це зручно, просто і гарантовано вигідно!

Якщо маєте автомобіль, обирайте службу таксі ABC, і робота таксистом Київ гарантовано поліпшить ваш бюджет. Стабільно великий потік замовлень в компанії і вигідні умови комісії дозволять гідно заробляти.

Чому вигідно працювати в ABC Taxi https://taxikieva.com.ua

Компанія має великий попит у населення Києва. Також ми ведемо партнерські стосунки з іншими популярними службами, тому замовлень — дуже багато. Якщо ви — пунктуальний водій з досвідом роботи і автомобілем, компанія ABC обов'язково прийме вас на роботу.

Необмежена можливість заробити

Робота таксистом має багато переваг. Одна з них — високий дохід, який обмежується вашим прагненням заробити і можливостями. У компанії стабільно великий потік замовлень, ви можете виконувати їх в будь-який час доби. Ставка комісії — найнижча в Києві: відсоток з замовлень компанії 10%, а з партнерських — 15%.

Якщо є машина — почніть співпрацювати зі службою таксі ABC, і ваше матеріальне становище значно покращиться.

Вільний графік

Водій в таксі — одна з небагатьох професій з вільним графіком. Ви самі обираєте, коли працювати: це може бути день, ніч, вихідні. Навіть підробляючи пару годин у вільний від основної роботи час, ви можете мати пристойний заробіток.

Робота по секторам

Компанія умовно поділила місто на сектори. Якщо хочете приймати заявки з певного сектора, повідомте про це, і ми підпишемо вас на обраний район.

Авто не потрібно обклеювати

ABC Таксі не вимагає від співробітників обклеювання автомобілів. Ми цінуємо бажання водія залишити первісний вигляд машини і бажання пасажирів подорожувати інкогніто. На відміну від інших служб таксі Києва, обклеювати транспортний засіб фірмовими логотипами і телефонами, встановлювати шашки не потрібно.

Що повинен мати водій

Список вимог до претендентів, які прийняті в компанії, мінімальний. Практично кожен бажаючий автомобіліст працевлаштовується в ABC Taxi.

Перелік вимог

-Телефонуйте або надсилайте заявку в службу ABC без роздумів, якщо:

-Автомобіліст з досвідом роботи і машиною в хорошому стані;

-Марка машини — не нижче Daewoo Lanos;

-Маєте смартфон на базі Android для використання програми Mobile taxi;

-Пунктуальні, сумлінні.

Як оформитися в ABC Таксі

Оформлення відбувається в онлайн режимі, тому приїжджати в офіс не потрібно. Якщо не додзвонилися на номер (093) 554 18 81, надсилайте на обробку заповнену форму із зазначенням контактних даних та інформацією про машину.

Якщо хочете добре заробляти і мати вільний графік, робота таксистом Київ в службі ABC — вірне рішення!

 

atnt Размещение материалов slavgorod.com.ua на других интернет-ресурсах и СМИ разрешается при условии, что непосредственно в тексте материала не ниже второго абзаца присутствует гиперссылка и текст названия на первоисточник. В случае нарушений, редакция современного сайта городов Славянск и Святогорск оставляет за собой право отстаивать свои права и интересы путем подачи заявлений в правоохранительные и судебные органы, а также в виде соответветствующих публикаций на сайте.

Loading...
Комментарии (1)
Укажите свое имя или войдите через аккаунт в соцсети
Введите цифры указанные на картинке

Уважаемые пользователи, комментарии, не относящиеся к теме материала, а также комментарии, содержащие оскорбительные и нецензурные выражения будут удалены!

Loading...
img

ПОСЛЕДНИЙКОММЕНТАРИЙ

auth Денди 29 июня 2019 г.   6:35
уСРАИНСКАЯ статистика официально сообщила. На 100 умерших в уСРАИНЕ приходится только 48 родившихся, по этой причине население в первом кваратале этого года сократилось на 73000 человек!!! Вымрут какелы - как мамонты...
img

ОПРОС МНЕНИЯ

Что я думаю про Славянск
7 чел. хочу уехать, потому что не вижу развития
3 чел. хотел бы видеть его европейским
2 чел. я хочу здесь остаться и развивать город
2 чел. хороший город для жизни, но нет работы
1 чел. мне не хватает здесь культуры
1 чел. Доволен жизнью в городе
0 чел. надоели политические разборки
0 чел. люблю его, так как прожил всю жизнь
Всего проголосовали
16 чел.
author

0%
Проголосовало: 0 человек(a)
top5 ТОП-5
НОВОСТЕЙ
за 3 дня corn
за 10 дней corn
за 30 дней corn