воскресенье, 28 апреля
img

НОВОСТЬ

Весілля у найкращому ресторані Львова: як організувати незабутню подію

Весілля у найкращому ресторані Львова: як організувати незабутню подію

Яскрава подія, яка запам’ятовується на все життя – це одруження. Кожна дівчина мріє побачити себе у весільному вбранні та стати коханою дружиною, з якою поряд буде надійний партнер  вірний товариш та його підтримка. Незважаючи на сучасність весілля залишається подією з традиційними  обрядами, яки проходять повз всі части.

Тож єдиним питанням залишається – обрати ресторан для весілля.  Якщо планується об’єднання сердець у найбільш колоритному місті України Львові – то тут рекомендуємо зайти на ресторани для весілля у Львові. І, наприклад, запинити вибір на комплексі «Варшава»  . Готельно-ресторанний комплекс знаходиться у с. Малехів (Львівська область).

Тут великий вибір делікатесних страв, найсмачніших десертів та банкетних залів, що виконані у класичному стилі.   

Вони вміщують до 450 гостей, які зможуть розташуватися в двох залах. Такий варіант буде відмінним для великого весілля. Але якщо свято суто для своїх та найближчих друзів і родичів можна замовити залу на 70 гостей.    

Якщо є бажання організувати виїзну церемонію, то на території комплексу влаштовано урочисту капличку. Що стосується паркінгу – він безкоштовний для запрошених гостей та під цілодобовою охороною можуть знаходитися одразу 100 автівок.

З переваг святкування зазначається надання номеру для молодят, якщо весілля замовлено у ресторанному комплексі «Варшава».  Створити справжнє та незабутнє свято можна без клопоту та метушні. Найкращі дизайнери, кухарі пропонують незабутній настрій та повне відчуття чарівної романтичної казки для двох закоханих та їхніх гостей. Просто резервуйте та насолоджуйтесь  097 203 10 20

atnt Размещение материалов slavgorod.com.ua на других интернет-ресурсах и СМИ разрешается при условии, что непосредственно в тексте материала не ниже второго абзаца присутствует гиперссылка и текст названия на первоисточник. В случае нарушений, редакция современного сайта городов Славянск и Святогорск оставляет за собой право отстаивать свои права и интересы путем подачи заявлений в правоохранительные и судебные органы, а также в виде соответветствующих публикаций на сайте.

Loading...
Комментарии (1)
Укажите свое имя или войдите через аккаунт в соцсети
Введите цифры указанные на картинке

Уважаемые пользователи, комментарии, не относящиеся к теме материала, а также комментарии, содержащие оскорбительные и нецензурные выражения будут удалены!

Loading...
img

ПОСЛЕДНИЙКОММЕНТАРИЙ

auth СЕПАР 5 февраля 2019 г.   20:18
ЕСЛИ СО СЛАВЯНСКА ПРИЕХАТЬ ВО ЛЬВОВ И СЫГРАТЬ СВАДЬБУ В ЭНТОМ РЕСТОРАНЕ-ТО ЦЯ ПОДИЯ ТОЧНО ЗАПОМНИТСЯ НА ВСЭ ОСТАТНЕ СИМЭЙНЭЖИТТЯ!!!!!!!!!ТЕМ БОЛЕЕ-ЭТО =ЖИТТЯ=-БУДЕТ НЕ ДОЛГИМ!!!!!!!!ЛИШЬ ДО ПОЛУЧЕНИЯ СЧЁТА!!!!!!
img

ОПРОС МНЕНИЯ

Что я думаю про Славянск
7 чел. хочу уехать, потому что не вижу развития
3 чел. хотел бы видеть его европейским
2 чел. я хочу здесь остаться и развивать город
2 чел. хороший город для жизни, но нет работы
1 чел. мне не хватает здесь культуры
1 чел. Доволен жизнью в городе
0 чел. надоели политические разборки
0 чел. люблю его, так как прожил всю жизнь
Всего проголосовали
16 чел.
author

0%
Проголосовало: 0 человек(a)
top5 ТОП-5
НОВОСТЕЙ
за 3 дня corn
за 10 дней corn
за 30 дней corn