суббота, 27 апреля
img

НОВОСТЬ

Що потрібно знати про пігменти для перманентного макіяжу та татуювання

Що потрібно знати про пігменти для перманентного макіяжу та татуювання

Як показує практика, питання щодо різниці між пігментами є актуальним. Чимало новачків задаються питанням, а в чому ж, власне, різниця між пігментами для тату та перманентного макіяжу. Спробуємо розібратися в цьому питанні.

Пігменти та міксери сьогодні випускаються від різних виробників, вибір їх величезний. Всі пігменти, незалежно від фірми-виробника, поділяються на два види: перманентні та пігменти для татуювання. Будь-який пігмент складається з фарбуючої речовини та основи зв'язуючої речовини. Основа — це рідка частина пігменту, в ній можуть бути різні добавки, які покращують якість кінцевого продукту.

Особливості складу пігментів

Основний компонент пігментів — дистильована вода. Також обов'язково присутні спирти, які виступають у ролі консерванту, тому що без них вода є добрим середовищем для розмноження бактерій. У пігментах для перманентного макіяжу найчастіше додають, крім спирту та води, різні загусники, які пов'язують між собою частинки речовини. За рахунок цього консистенція їх густа, тягуча і масляниста. Саме завдяки густоті перманентні пігменти менше схильні до осідання та розшарування, ніж татуювальні пігменти.

У свою чергу пігменти для татуювань бувають в більшості випадків або на водно-спиртовій, або на спиртовій основі. Вони дуже рідкі та плинні. Фарбуюча речовина у всіх пігментах завжди порошкоподібна, а також має дрібну дисперсію.

Види пігментів для татуювання та перманентного макіяжу

Як у перманентних пігментах, так і в пігментах для татуювання барвник може бути як органічного, так і неорганічного походження. Найчастіше виробники використовують мінеральні барвники, оскільки найбільш стабільні.

Розглянемо відмінність речовин:

l  Органічні. На жаль, це не означає, що вони є натуральними, природними або екологічними. Це лише те, що вони складаються з вуглеводнів і є продуктом хімічного синтезу. Переваги органічних пігментів перед неорганічними полягають у тому, що палітра кольорів органічного синтезу набагато різноманітніше, ніж неорганічні. Тобто виробнику набагато простіше отримати будь-який бажаний відтінок із цих барвників. Ще одна особливість органічних пігментів полягає в тому, що вони яскравіші і стійкіші, ніж неорганіка.

l  Неорганічні. Особливість їх у тому, що вони складні у видаленні та схильні до перетворення на інші форми, відповідно, в інші відтінки. Вони більше небажаних домішок, ніж у органічних, отже, ймовірність алергічних реакцій вище.

Найсуттєвіша відмінність між двома видами пігментів полягає в концентрації барвника: у татуювальних пігментах ця концентрація набагато вища, ніж у перманентних.

atnt Размещение материалов slavgorod.com.ua на других интернет-ресурсах и СМИ разрешается при условии, что непосредственно в тексте материала не ниже второго абзаца присутствует гиперссылка и текст названия на первоисточник. В случае нарушений, редакция современного сайта городов Славянск и Святогорск оставляет за собой право отстаивать свои права и интересы путем подачи заявлений в правоохранительные и судебные органы, а также в виде соответветствующих публикаций на сайте.

Loading...
Комментарии (3)
Укажите свое имя или войдите через аккаунт в соцсети
Введите цифры указанные на картинке

Уважаемые пользователи, комментарии, не относящиеся к теме материала, а также комментарии, содержащие оскорбительные и нецензурные выражения будут удалены!

Loading...
img

ПОСЛЕДНИЙКОММЕНТАРИЙ

auth Денди. 5 июня 2022 г.   10:45
Необычайное обмеление Донца вызвано добычей сланцевого газа методом гидроразрыва!!! Через образовавшиеся щели - трещины вода уходит в более глубокие слои. Нарушая их прочнсть, так как вместо твердого грунта образуется - ГРЯЗЬ!!! Землетрясений не избежать!!! Это давно известные последствия такой добычи газа, Поэтому его не добывают в густонаселенных районах!!! Так что ВОДЫ - НЕ БУДЕТ, зато БУДУТ ЗЕМЛЕТРЯСЕНИЯ!!!
img

ОПРОС МНЕНИЯ

Что я думаю про Славянск
7 чел. хочу уехать, потому что не вижу развития
3 чел. хотел бы видеть его европейским
2 чел. я хочу здесь остаться и развивать город
2 чел. хороший город для жизни, но нет работы
1 чел. мне не хватает здесь культуры
1 чел. Доволен жизнью в городе
0 чел. надоели политические разборки
0 чел. люблю его, так как прожил всю жизнь
Всего проголосовали
16 чел.
author

0%
Проголосовало: 0 человек(a)
top5 ТОП-5
НОВОСТЕЙ
за 3 дня corn
за 10 дней corn
за 30 дней corn