пятница, 19 апреля
img

НОВОСТЬ

CRM рішення: як досягти успіху в компанії та оптимізувати процеси

CRM рішення: як досягти успіху в компанії та оптимізувати процеси

Система CRM досить поширено використовується на українському ринку. Повна назва «Customer Relationship Management», що означає система управління взаємовідносинами с клієнтами. CRM рішення -це опція, яка допоможе роз'язати багато питань.

Найбільше використовується як програмне забезпечення для організацій, де важливо автоматизувати стратегії відношення з замовниками, підвищити рівень продажів, оптимізувати маркетинг та забезпечити клієнтів гарним рівнем обслуговування, зберігаючи  інформацію про них. Також система використовується для для поліпшення бізнес-процесів та аналізу результатів.     

За філософією бізнесу CRM  - центральна фігура будь якого підприємництва - це клієнт; та головною метою компанії є заходити щодо забезпечення ефективного маркетингу, продажу та обслуговування. Систему призначено для збільшення продажів.

Ось переваги використання  CRM:

-поява нових замовлень та клієнтів;

-збільшення сум середнього чеку;

-повторні продажі;

-зниження витрат на пошук даних та інформації;

Можливість оцінити результативність роботи відділів продажу.

Якщо розглянути Бітрікс24, то в цьому випадку система CRM не буде помітною для співробітників, вона стане частиною робочого процесу.

Бітрікс24 допоможе об'єднати комунікаційний напрямок, починаючи з листів, спілкування через соцмережі, сайтів, дзвінків і т.д. Всі дані можуть автоматично зберігатися в CRM. При цьому ніякої ручної роботи не потрібно. Всі процеси відбуваються автоматично, створюється один профіль для замовника чи клієнта, де зберігається всі історія спілкування з ним чи його звернення.   

Статистика проаналізує та проконтролює якість спілкування та навантаження.

Якщо організація складається зі штату до 12 робітників, то Бітрікс24 можна використовувати безкоштовно. Але змога додати колег існує.

В CRM ведеться облік  клієнтів. Але це не єдина перевага. Фіксується будь-який натяк (повідомлення, пропущений дзвінок), котрий може стати реальним клієнтом у майбутньому.

atnt Размещение материалов slavgorod.com.ua на других интернет-ресурсах и СМИ разрешается при условии, что непосредственно в тексте материала не ниже второго абзаца присутствует гиперссылка и текст названия на первоисточник. В случае нарушений, редакция современного сайта городов Славянск и Святогорск оставляет за собой право отстаивать свои права и интересы путем подачи заявлений в правоохранительные и судебные органы, а также в виде соответветствующих публикаций на сайте.

Loading...
Комментарии (1)
Укажите свое имя или войдите через аккаунт в соцсети
Введите цифры указанные на картинке

Уважаемые пользователи, комментарии, не относящиеся к теме материала, а также комментарии, содержащие оскорбительные и нецензурные выражения будут удалены!

Loading...
img

ПОСЛЕДНИЙКОММЕНТАРИЙ

auth Денди. 31 октября 2020 г.   10:31
Успеха можно добиться только УЕХАВ ИЗ УКРАИНЫ!!! Украина зацвела - как арбузная корка на помойке!!!
img

ОПРОС МНЕНИЯ

Что я думаю про Славянск
7 чел. хочу уехать, потому что не вижу развития
3 чел. хотел бы видеть его европейским
2 чел. я хочу здесь остаться и развивать город
2 чел. хороший город для жизни, но нет работы
1 чел. мне не хватает здесь культуры
1 чел. Доволен жизнью в городе
0 чел. надоели политические разборки
0 чел. люблю его, так как прожил всю жизнь
Всего проголосовали
16 чел.
author

0%
Проголосовало: 0 человек(a)
top5 ТОП-5
НОВОСТЕЙ
за 3 дня corn
за 10 дней corn
за 30 дней corn