пятница, 26 апреля
img

НОВОСТЬ

Чохол для SAMSUNG S20 PLUS: ось його переваги

Чохол для SAMSUNG S20 PLUS: ось його переваги

Кожна людина, купуючи смартфон, відразу ж замислюється про його максимальний захист від зовнішніх пошкоджень: тріщин, сколів, вм'ятин і потертостей. Для цього й використовують такі аксесуари, як захисне скло й чохол.

Як не дивно, найбільшого захисту потребують найсучасніші смартфони, які мають тонкий корпус і крихкий безрамковий екран. В Україні найбільш популярними смартфонами в 2020 році стали флагманські моделі компанії Samsung, які мають оригінальний дизайн, а, як відомо, стильні гаджети потребують стильних аксесуарах.

чохол для SAMSUNG S20 PLUS можна придбати в інтернет - магазині Gisolo, в якому представлений величезний асортимент стильних і неординарних чохлів, виготовлених з різного матеріалу високої якості:

- силікон;

- поліуретан;

- натуральна шкіра;

- еко-шкіра і т.д.

Чохли відповідають всім параметрам смартфона SAMSUNG S20 PLUS, мають необхідні отвори для камери, роз'ємів, гнізд для навушників або мікрофона, а також дублікатори бокових кнопок, що дозволяють з легкістю керувати смартфоном.

Що стосується зображень на чохлі, то тематика досить різноманітна:

-пори року;

- знаки зодіаку;

- герої мультфільмів або фільмів;

- тварини;

- рослини та квіткові композиції;

- космічна тема;

- натюрморти;

- візерунки і ін.

Любителі ексклюзивних речей можуть замовити дизайнерські чохли, тобто авторські, виготовлені за ескізами професійних ілюстраторів. Зображення ілюстраторів Мартіни Павлової та Анастасії Кас'янової не залишать байдужою жодну дівчину, а чохли від Unique Studio припадуть до душі навіть самим перебірливим підліткам.

А для тих, хто надає перевагу лаконічності та простоті, відмінним вибором буде прозорий силіконовий чохол, який щільно облягає корпус смартфона, надійно фіксуючи та захищаючи поверхню від механічних пошкоджень, але, в той же самий час, не робить смартфон важчим та не приховує його дизайн і привабливий зовнішній вигляд.

 

atnt Размещение материалов slavgorod.com.ua на других интернет-ресурсах и СМИ разрешается при условии, что непосредственно в тексте материала не ниже второго абзаца присутствует гиперссылка и текст названия на первоисточник. В случае нарушений, редакция современного сайта городов Славянск и Святогорск оставляет за собой право отстаивать свои права и интересы путем подачи заявлений в правоохранительные и судебные органы, а также в виде соответветствующих публикаций на сайте.

Loading...
Комментарии (0)
Укажите свое имя или войдите через аккаунт в соцсети
Введите цифры указанные на картинке

Уважаемые пользователи, комментарии, не относящиеся к теме материала, а также комментарии, содержащие оскорбительные и нецензурные выражения будут удалены!

Loading...
img

ОПРОС МНЕНИЯ

Что я думаю про Славянск
7 чел. хочу уехать, потому что не вижу развития
3 чел. хотел бы видеть его европейским
2 чел. я хочу здесь остаться и развивать город
2 чел. хороший город для жизни, но нет работы
1 чел. мне не хватает здесь культуры
1 чел. Доволен жизнью в городе
0 чел. надоели политические разборки
0 чел. люблю его, так как прожил всю жизнь
Всего проголосовали
16 чел.
author

0%
Проголосовало: 0 человек(a)
top5 ТОП-5
НОВОСТЕЙ
за 3 дня corn
за 10 дней corn
за 30 дней corn