четверг, 25 апреля

Нагадаю чиновникам: вогонь від палаючих шин об’єднує навіть непримиренних ворогів

top

Висловлю власну думку

08.02.2018    11:03
  • img1439
  • img1

Знову до баранів та пастухів. Вчора міська адміністрація Слов’янська провела "кишеньковий" захід, де в черговий раз було підняте питання передачі комунального дитячого табору "Лісова казка" у власність ДонОДА з наступною зміною профільного напрямку діяльності. На жаль, кореспонденти місцевого телеканалу вже пішли, коли Дмитро Кочуков висловив свою думку з цього приводу. А промова гідна на увагу і, як з’явиться в інтернеті, подивіться. В двох словах, якщо ОДА прийняла рішення будувати олімпійську базу, то збудують обов’язково - чи то на території "Лісової казки", чи в іншому місці, але збудують. Так нащо громаді міста позбуватися зараз цього табору, де щороку відпочивають діти зі Слов’янська?

А далі висловлю власну думку. Влада в Україні протягом 25 років діє за принципом "розділяй та володарюй". Саме цим принципом чиновники керуються й сьогодні - на порожньому місці створюють конфлікт між громадами міст Слов’янська та Святоргірська. У перших відбирають майно на "користь" других, другим обіцяють "манну небесну" за "рахунок" перших. Й конфлікт забезпечено - люди, які 4 роки тому разом стояли на захисті країни від ворога, тепер вовками дивляться один на одного. Влада в профіті - патріоти знову в лайні.

Та нагадаю чиновникам, вогонь від палаючих шин об’єднує навіть непримиренних ворогів.

 

Комментарии (1)
Укажите свое имя или войдите через аккаунт в соцсети
Введите цифры указанные на картинке

Уважаемые пользователи, комментарии, не относящиеся к теме материала, а также комментарии, содержащие оскорбительные и нецензурные выражения будут удалены!

img

ПОСЛЕДНИЙКОММЕНТАРИЙ

auth СЕПАР 16 февраля 2018 г.   20:25
А ШИН ВАМ ТЕПЕРЬ ХВАТИТ - ШОБ НОНЕШНИХ ЧИНУШ ВЫКУРИТЬ ИЗ ИХ КРЕСЕЛ?????ИХ ТАКИ БАНДЭРЯТА НОНЧЕ ЗА ПАНОВ ПОЧИТАЮТ-РАБСКАЯ НАЦИЯ!!!!!!!
img

НОВЫЕ АВТОРЫ

blog Ольга АЛТУНИНА Депутат горсовета
blog Павел АМИТОВ писатель
blog Павел АМИТОВ писатель
blog Денис КАЗАНСКИЙ Журналист
blog Марина ОЛЕЙНИК начальник управления культуры Славянского горсовета
blog Сергей КУШНАРЕВ Депутат горсовета
blog Наталья БОНДАРЕНКО Координатор "Фундація підтримки осіб старшого віку "Вік щастя"
blog Ольга РЕШЕТИЛОВА Журналист, правозащитница
top5 ТОП-5
за месяц
новости corn
блоги corn
рейтинги corn