пятница, 19 апреля

Пізніше був "спекотний" вечір і "спекотна" ніч на Карачуні. А наступний ранок вже був п’ятим липня

top

Рівно три роки тому

04.07.2017    11:53
  • img1617
  • img0

Графік життя, який став майже звичним в останній місяць, не відрізнявся особливим різноманіттям - ніч з пострілами, день з відвідинами п’яти-шести помешкань друзів, спілкування з рідними, "прогулянки" ровером з певною вірогідністю потрапляння у якусь халепу. Це й було життям в окупованому Слов’янську.

Того дня, прокинувшись у батьків, зранку я поїхав на ровері подивитися, чи в порядку моє житло після нічної стрілянини. Все було, як і напередодні - безлюдні вулиці, зелені дерева, посічені уламками снарядів паркани та будинки, замість скла заклеєні плівкою вікна. Ну, і ми - на щастя, живі. Вже ближче до опівдня повернувся до батьків, бо в них було все ж веселіше - їхній будинок залишався з електрикою, бо живився від залізниці. Тут було і спілкування, хоча здебільш невеселе, і зовнішній світ послухати можна. Пообід випадково вийшов на балкон, який дивиться в бік Карачуна та 5 блокпосту, і в саме цей момент почув важкий постріл з району керама чи АІЗу. Через кілька секунд побачив вибух в районі блокпосту на трасі між Слов’янськом та Краматорськом. Потім так само - другий, третій, четвертий. Пізніше був "спекотний" вечір і "спекотна" ніч на Карачуні. А наступний ранок вже був п’ятим липня.

Слава тим воякам і волонтерам, які віддали свої сили і життя за звільнення мого міста. Слава Україні!

 

Комментарии (0)
Укажите свое имя или войдите через аккаунт в соцсети
Введите цифры указанные на картинке

Уважаемые пользователи, комментарии, не относящиеся к теме материала, а также комментарии, содержащие оскорбительные и нецензурные выражения будут удалены!

img

НОВЫЕ АВТОРЫ

blog Ольга АЛТУНИНА Депутат горсовета
blog Павел АМИТОВ писатель
blog Павел АМИТОВ писатель
blog Денис КАЗАНСКИЙ Журналист
blog Марина ОЛЕЙНИК начальник управления культуры Славянского горсовета
blog Сергей КУШНАРЕВ Депутат горсовета
blog Наталья БОНДАРЕНКО Координатор "Фундація підтримки осіб старшого віку "Вік щастя"
blog Ольга РЕШЕТИЛОВА Журналист, правозащитница
top5 ТОП-5
за месяц
новости corn
блоги corn
рейтинги corn