четверг, 23 мая
img

НОВОСТЬ

Де шукати кращий вибір грилів для саду та дачі

Де шукати кращий вибір грилів для саду та дачі

Сучасний газовий гриль має безліч переваг перед іншими моделями: одразу готовий до використання, короткий час приготування, легко чиститься. Ще одним плюсом є універсальність, що пропонується великим асортиментом аксесуарів. Камені для піци, шомпол — дозволяють легко розширити ваш кулінарний репертуар. Недарма ці варіанти останнім часом стають дедалі популярнішими, зокрема завдяки розвитку технічних удосконалень.

Ексклюзивний дизайн, привабливий зовнішній вигляд також не залишаються поза увагою. Моделі з нержавіючої сталі особливо сприяють створенню ексклюзивної атмосфери у вашому саду, на терасі або балконі.

 

Які види грилів існують?

 

Гриль на дачу різних преміальних брендів відрізняється один від одного використовуваними матеріалами, такими як нержавіюча сталь, чавун, емаль та їх якістю. Товщина матеріалу кришки визначає, наприклад, наскільки великі втрати тепла й наскільки стабільно воно зберігається. Крім технічних вимог, вирішальне значення мають особисті переваги при приготуванні їжі на решітці.

Індивідуальний досвід приготування їжі реалізується за допомогою моделей різних розмірів та конструкцій. Ось найпоширеніші серед них.

1. Гриль-станція — найпопулярніший варіант. Складається з робочої поверхні та основи відкритого або закритого типу, в якому можна зберігати газовий балон. Просте керування, широкий набір функцій, зручний дизайн сприяють його популярності. Ці станції ідеально підходять не тільки для прямого приготування, оскільки пальники розташовані безпосередньо під решітками гриля, але можливі й інші методи приготування, що значно розширює діапазон використання.

2. Круглий гриль складається із двох напівкруглих чаш, які прикріплені до компактного каркаса. Верхня оболонка "ковпак" забезпечує постійну температуру з усіх боків при приготуванні. У нижній частині розташовані газові пальники, що генерують тепло.

3. Похідний або настільний газовий гриль — маленький та мобільний. Підійде тим, хто має мало місця в оселі. Можна використовувати на столі, але тільки на свіжому повітрі. Залежно від моделі вони працюють зі стандартними газовими балонами чи балончиками. За допомогою підставки їх можна перетворити на окремі грилі.

4. Літня кухня або вбудований гриль складаються з різних модулів, які можна зібрати за своїм бажанням або купити в комплекті. Наприклад, ваш гриль можна вбудувати в базову шафу і розширити додатковими модулями з шафами, ящиками або стільницями. Це чудовий спосіб максимізувати не тільки площу для готування, але й житловий простір.

Якщо ви шукаєте новий та сучасний спосіб приготувати смачні страви на природі, обов'язково ознайомтеся із вибором грилів у магазині «Грілекс».

 

atnt Размещение материалов slavgorod.com.ua на других интернет-ресурсах и СМИ разрешается при условии, что непосредственно в тексте материала не ниже второго абзаца присутствует гиперссылка и текст названия на первоисточник. В случае нарушений, редакция современного сайта городов Славянск и Святогорск оставляет за собой право отстаивать свои права и интересы путем подачи заявлений в правоохранительные и судебные органы, а также в виде соответветствующих публикаций на сайте.

Loading...
Комментарии (0)
Укажите свое имя или войдите через аккаунт в соцсети
Введите цифры указанные на картинке

Уважаемые пользователи, комментарии, не относящиеся к теме материала, а также комментарии, содержащие оскорбительные и нецензурные выражения будут удалены!

Loading...
img

ОПРОС МНЕНИЯ

Что я думаю про Славянск
7 чел. хочу уехать, потому что не вижу развития
3 чел. хотел бы видеть его европейским
2 чел. я хочу здесь остаться и развивать город
2 чел. хороший город для жизни, но нет работы
1 чел. мне не хватает здесь культуры
1 чел. Доволен жизнью в городе
0 чел. надоели политические разборки
0 чел. люблю его, так как прожил всю жизнь
Всего проголосовали
16 чел.
author

0%
Проголосовало: 0 человек(a)
top5 ТОП-5
НОВОСТЕЙ
за 3 дня corn
за 10 дней corn
за 30 дней corn