суббота, 27 апреля
img

НОВОСТЬ

Скільки коштують курси англійської мови і чи виправдана така вартість

Скільки коштують курси англійської мови і чи виправдана така вартість

В умовах сучасності досить важко без знання іноземних мов. Тепер це не ознака ерудованості, як було раніше, а важлива навичка, яка дасть змогу здобути кращу освіту, кращу роботу, і загалом почуватися вільніше за кордоном. Величезний плюс у тому, що методик навчання на сьогодні існує безліч - для кожного охочого знайдеться те, що підійде саме йому. Це ж стосується і вибору формату - вчитися можна як у групі таких самих учнів, так і сам на сам з учителем. Однак не можна не визнати, що це навчання може виявитися недешевим задоволенням. Скільки коштують курси англійської мови, та в усіх інших питаннях, пов'язаних із вартістю, допоможе розібратися цей матеріал.

Також для прикладу можна перейти на сайт школи англійської мови, де міститься повна інформація: https://englishprime.ua/uk/onlajn-kursy-anglijskogo-yazyka/.

 

У які суми обходяться курси англійської мови та чому стільки?

 

Середня вартість трьох місяців навчання по Україні становить близько 4 тис. грн, незалежно від рівня знань. Комусь ціна дійсно може здатися високою, але важливо враховувати безліч чинників, з яких складається ця сума. Зокрема, це географія. У столиці та обласних містах вартість буде помітно вищою, ніж в інших. Щоб зрозуміти, скільки коштують курси з англійської мови, та чому саме така вартість, враховувати варто і розташування в самому місті: що ближче до центру - то дорожче.

Ось додаткові ключові чинники, які впливають на вартість:

Зарплата вчителя. Якщо курси пропонують послуги справді професійних викладачів із гарним досвідом, тоді їм потрібна відповідна оплата. Вивчаючи інформацію на сайтах, слід приділити увагу і викладацькому складу. Там мають бути дані про кваліфікацію та досвід. Навчання за авторською програмою може бути теж дорожчим. Недешево обійдуться і ті заняття, на яких пропонується спілкування з реальним носієм англійської. Однак якщо інформація про нейтивів є, а курс при цьому коштує підозріло дешево, варто задуматися, чи можна довіряти якості навчання.

Інфляція та інші ризики. Курси англійської мови - це прибутковий бізнес. А будь-який бізнес повинен пристосовуватися до змін у поточній економічній ситуації, намагатися передбачати ризики, серед яких зміна курсу долара, підняття оренди тощо. Велика частина мовних шкіл передбачає такі ризики, що не може не позначитися на ціні.

Скільки часу віддається урокам. Частота, а також тривалість занять впливають не тільки на їх вартість, а й на остаточний результат. Раз на тиждень - мало. Не більше двох - значить будуть потрібні самостійні заняття додатково. Тому оптимальний варіант - 3-4 уроки на тиждень і домашнє завдання.

Часто найбільш вигідний у плані вартості варіант - це онлайн навчання. Адже в цьому разі, як мінімум, не потрібно оплачувати оренду та обслуговування приміщення, що істотно скорочує статтю витрат.

 

Вибір курсів: нюанси фінансової сторони питання

 

Зрозуміло, вибір курсів англійської виключно за їхньою вартістю - не найправильніший шлях. Навіть дорогі курси не можуть дати гарантії ідеального результату. Необхідно провести ретельний аналіз усіх деталей. Як то: онлайн або офлайн навчання, хто веде уроки, за якою методикою тощо. У пріоритет варто поставити вибір з оглядкою на ті навички, які потрібно розвинути. Наприклад, це курс бізнес-англійської, для подорожей або для іспиту.

Хоча ціна не головний критерій, зробивши вибір, не завадить уточнити деякі деталі, пов'язані з оплатою навчання:

1. Чи є безкоштовне заняття? Більшість курсів пропонує перший пробний урок безкоштовно, щоб потенційний студент міг переконатися, що йому все підходить. У деяких випадках за відвідування пробного уроку навіть дається знижка на подальше навчання.

2. За який період оплата? Тривалість семестру в кожній школі може бути різною. Наприклад, 3 або 4 місяці. Але також варто уточнити, чи можливо оплачувати окремо кожні місяць або тиждень. До речі, на деяких ресурсах вказується навіть ціна одного уроку англійської мови. Це дасть змогу продовжити навчання, якщо зараз чи надалі не буде грошей для оплати семестру в цілому.

3. Чи можливе повернення грошей? Перед підписанням документів важливо обговорити умову повернення грошей - у яких випадках це можливо. Іноді замість повернення школа може запропонувати певні альтернативи.

4. Що з оплатою пропущених уроків? Навіть займаючись онлайн, завжди є ризик пропустити заняття. Тож варто одразу ж обговорити цей момент - чи буде сума за пропущене заняття повернута, чи пропущену тему можна пройти в інший спосіб - з іншою групою чи вчителем. Як альтернатива може також бути відкритий доступ до матеріалу для самостійного опрацювання. Якщо уроки довго не вдасться відвідувати через хворобу або інші причини, можна спробувати домовитися про "заморожування".

Недорогі курси англійської в Києві

На сьогодні не тільки в українській столиці, а й в інших містах є можливість розглянути безліч цікавих пропозицій зі своїми ціновими категоріями. Але насамперед все ж важливо дивитися не на розміри вартості курсів англійської мови, а на запропоновані умови навчання.

 

atnt Размещение материалов slavgorod.com.ua на других интернет-ресурсах и СМИ разрешается при условии, что непосредственно в тексте материала не ниже второго абзаца присутствует гиперссылка и текст названия на первоисточник. В случае нарушений, редакция современного сайта городов Славянск и Святогорск оставляет за собой право отстаивать свои права и интересы путем подачи заявлений в правоохранительные и судебные органы, а также в виде соответветствующих публикаций на сайте.

Loading...
Комментарии (0)
Укажите свое имя или войдите через аккаунт в соцсети
Введите цифры указанные на картинке

Уважаемые пользователи, комментарии, не относящиеся к теме материала, а также комментарии, содержащие оскорбительные и нецензурные выражения будут удалены!

Loading...
img

ОПРОС МНЕНИЯ

Что я думаю про Славянск
7 чел. хочу уехать, потому что не вижу развития
3 чел. хотел бы видеть его европейским
2 чел. я хочу здесь остаться и развивать город
2 чел. хороший город для жизни, но нет работы
1 чел. мне не хватает здесь культуры
1 чел. Доволен жизнью в городе
0 чел. надоели политические разборки
0 чел. люблю его, так как прожил всю жизнь
Всего проголосовали
16 чел.
author

0%
Проголосовало: 0 человек(a)
top5 ТОП-5
НОВОСТЕЙ
за 3 дня corn
за 10 дней corn
за 30 дней corn