пятница, 19 апреля
img

НОВОСТЬ

Сучасна терапія і лікування глаукоми

 Сучасна терапія і лікування глаукоми

Глаукома наразі доволі розповсюджене захворювання і слід звертати на це увагу, тому що спеціалісти зазначають, що глаукома невиліковна і може привести до повної втрати зору. Найбільша категорія людей, яка страждає від цього захворювання – це літні люди, хоча вона може проявитися в будь-якому віці.  Саме тому лікарі-офтальмологи рекомендують якомога вчасно звертатися по професійну допомогу.

КУДИ ЗВЕРТАТИСЯ ДЛЯ ЛІКУВАННЯ ГЛАУКОМИ

Найкращі спеціалісти зможуть поставити точний діагноз та розпочати курс лікування в zir.clinic.  За зазначеним посиланням є змога ознайомитися з повним переліком послуг, які надаються в клініці - https://zir.clinic/likuvannya-glaukomy/. Тут запропонують найсучаснішу терапію і лікування глаукоми.

Зазначається, що першою ознакою цієї хвороби є підвищення внутрішньоочного тиску з порушенням циркуляції внутрішньоочної рідини. Після цього починається атрофія зорового нерву  і зір втрачається  буквально жоденно. Сама зіниця стає зеленуватою, саме звідси пішла і назва глаукоми, бо ії ще називають «зеленою катарактою».

Якщо людина вчасно звернулася до фахівців, то є можливість призупинити дане захворювання та відновити ЗіР 100%.  Але саме лікар підбере правильний метод лікування та визначить форму глаукоми.

МЕТОДИ ЛІКУВАННЯ ГЛАУКОМИ

Наразі зазначається, що захворювання може бути відкритокутовим.  В такому разі підвищується внутрішньоочний тиск. Це відбувається через порушення функції дренажної системи. Але, слід звернути увагу, що в даному випадку симптоми будуть малопомітними і в результаті втратиться зір на одному з очей. Тому, профілактичне обстеження ніколи не завадить, а зір збережеться.

Розподіляють ще закритокутову форму, яка визначається тим, що  перекривається доступ до дренажної системи і відбувається різке підвищення внутрішньоочного тиску з порушеннями зору. Крім того, людина може відчувати  головний біль та інші нездорові явища.

Гострий напад глаукоми супроводжується повним втрачанням зору. 

Лікар-офтальмолог  залежно від стадії захворювання підбере метод лікування. Він може бути лазерним, консервативним чи хірургічним. Якщо захворювання на початковій стадії, то рекомендується консервативне лікування у вигляді крапель  для зниження тиску .   Лазерне лікування призначається, коли хвороба розвинулася.  Щодо оперативного  лікування, то його  рекомендують  на пізніх стадіях захворювання, коли вже попередні  методи лікування не дали результату. 

 

atnt Размещение материалов slavgorod.com.ua на других интернет-ресурсах и СМИ разрешается при условии, что непосредственно в тексте материала не ниже второго абзаца присутствует гиперссылка и текст названия на первоисточник. В случае нарушений, редакция современного сайта городов Славянск и Святогорск оставляет за собой право отстаивать свои права и интересы путем подачи заявлений в правоохранительные и судебные органы, а также в виде соответветствующих публикаций на сайте.

Loading...
Комментарии (0)
Укажите свое имя или войдите через аккаунт в соцсети
Введите цифры указанные на картинке

Уважаемые пользователи, комментарии, не относящиеся к теме материала, а также комментарии, содержащие оскорбительные и нецензурные выражения будут удалены!

Loading...
img

ОПРОС МНЕНИЯ

Что я думаю про Славянск
7 чел. хочу уехать, потому что не вижу развития
3 чел. хотел бы видеть его европейским
2 чел. я хочу здесь остаться и развивать город
2 чел. хороший город для жизни, но нет работы
1 чел. мне не хватает здесь культуры
1 чел. Доволен жизнью в городе
0 чел. надоели политические разборки
0 чел. люблю его, так как прожил всю жизнь
Всего проголосовали
16 чел.
author

0%
Проголосовало: 0 человек(a)
top5 ТОП-5
НОВОСТЕЙ
за 3 дня corn
за 10 дней corn
за 30 дней corn