пятница, 19 апреля
img

НОВОСТЬ

Активісти затримали у Слов'янському районі "чорних лісорубів" (ФОТО, ВІДЕО)

Активісти  затримали у Слов'янському районі "чорних лісорубів" (ФОТО, ВІДЕО)

Вчора, 25 травня, громадськими активістами був виявлений факт незаконної вирубки зелених насаджень не встановленими особами, яких вже неодноразово було раніше затримано за ті ж самі дії, що свідчить про повну бездіяльність та заангажованість поліції та прокуратури. Про це написав на своій сторінці у Фейсбуці Віктор Дібров.

За його словами, бездіяльність та небажання розбиратися у ситуації можно побачити з відео, де працівники поліції незважаючи на присутність інспектора Державної екологічної інспекції у Донецькій області, який надав їм пояснення щодо дислокації та начав проводити замірювання знищених зелених насаджень, вислухавши лише одну сторону, а саме адвоката, який приїхав представляти "чорних лісорубів", уїхали з місця скоєння злочину, а ті продовжили вчиняти протиправні дії.

«Однак, громадські активісти проявили наполегливість, повідомили про вказане неподобство вищестоячому керівництву правоохоронців, до штабу ООС, на гарячу лінію національної поліції України. Поліцейські довго, та як бачимо не дуже охоче поверталися на місце скоєння правопорушення, а коли повернулися, усіма можливими способами намагалися виправдати дії невстановлених осіб, але все ж таки вивчивши ксерокопії нібито документів, прийшли до того, що дійсно, місто де вирубуються зелені насадження у них не вказано. Після чого все ж таки слідчим був проведений огляд місця події, про що складено відповідний протокол, а знаряддя злочину доставлені до відділення поліції у м. Слов'янську», - підкреслив Дібров.

Крім того, слід зазначити, що у м. Слов'янську та Слов'янському районі впроваджується негативна тенденції з боку захисників осіб, що вчиняють протиправні дії, а саме вони підбурюють своїх підзахисних до вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ст. 383 УК України (Завідомо неправдиве повідомлення про вчинення злочину), змушуючи тих до написання заяв, що представники громадськості вчиняли проти них протиправні дії. 

 

atnt Размещение материалов slavgorod.com.ua на других интернет-ресурсах и СМИ разрешается при условии, что непосредственно в тексте материала не ниже второго абзаца присутствует гиперссылка и текст названия на первоисточник. В случае нарушений, редакция современного сайта городов Славянск и Святогорск оставляет за собой право отстаивать свои права и интересы путем подачи заявлений в правоохранительные и судебные органы, а также в виде соответветствующих публикаций на сайте.

Loading...
Комментарии (3)
Укажите свое имя или войдите через аккаунт в соцсети
Введите цифры указанные на картинке

Уважаемые пользователи, комментарии, не относящиеся к теме материала, а также комментарии, содержащие оскорбительные и нецензурные выражения будут удалены!

Loading...
img

ПОСЛЕДНИЙКОММЕНТАРИЙ

auth СЕПАР 9 июня 2018 г.   20:42
Отвечая на вопрос писателя Захара Прилепила В.В.Путину, о возможном обострении ситуации в Донбассе во время проведения ЧМ ПО ФУТБОЛУ. В.В Путин сказал , что все провокации со стороны вооруженных сил Украины «будут иметь очень тяжелые последствия для украинской государственности»После чего Пэдэр Патрошенко срочно отпустил своих белочек в отпуск И ПОЗВОНИЛ В.В.ПУТИНУ!!!!!!!! А ШО БЫ ЭТО ЗНАЧИЛО,БАНДЭРАСЫ??????????
img

ОПРОС МНЕНИЯ

Что я думаю про Славянск
7 чел. хочу уехать, потому что не вижу развития
3 чел. хотел бы видеть его европейским
2 чел. я хочу здесь остаться и развивать город
2 чел. хороший город для жизни, но нет работы
1 чел. мне не хватает здесь культуры
1 чел. Доволен жизнью в городе
0 чел. надоели политические разборки
0 чел. люблю его, так как прожил всю жизнь
Всего проголосовали
16 чел.
author

0%
Проголосовало: 0 человек(a)
top5 ТОП-5
НОВОСТЕЙ
за 3 дня corn
за 10 дней corn
за 30 дней corn