четверг, 25 апреля
img

НОВОСТЬ

«Все в рекламі, не вистачає тільки Нелі Штепи, але мабуть "ще не вечір": як Слов'янськ перетворився на політичний маскарад

«Все в рекламі, не вистачає тільки Нелі Штепи, але мабуть "ще не вечір":  як Слов'янськ перетворився на політичний маскарад

Керівник програми практичної політики в Інститут Політичної Освіти Олександр Солонтай поділився своїм враженням від Слов'янська у Фейсбуці. 

"Найбільше враження від Слов'янська - все потопає в рекламних щитах. Мабуть новини про відсутність дострокових виборів сюди не дійшли)))

Ну і справді, якщо поздоровляє в такий спосіб з святом жінок одночасно і "смотрящій території", і голова президентської фракції, то як тут бути спокійним всім іншим. Тому окрім вищезгаданих важковиків, рекламу розмістили і чоловік Королевської, і бувший, і діючий мери.

Причому реклами дуже багато, але найбільше від Oleq Zontov, правда неясно звідки, оскільки стільки власних коштів немає (Олег, розповідай!?, за рекламу - беру кавою)))

Все в рекламі, не вистачає тільки Нелі Штепи, але мабуть "ще не вечір")))

Так от, фінанси, це те питання, через яке вирішив написати цю замітку. Шановні починаючі політики, врахуйте:

1. Такий спосіб витрачання коштів, є одним з найменш ефективних (ціна - результат);

2. Завішування дорогою платною рекламою руйнує довіру та позбавляє шансів збудувати реальну команду для справжньої діяльності. Така реклама приваблює платних найманців, які втечуть при виникненні фінансових проблем, але відлякує реальних активістів, які хочуть змін;

3. Кошти, які витрачені в такий спосіб, майже повністю перекривають шлях до можливості збору ресурсів. Виборці перетворюються з учасників виборів в споживачів, а виборче змагання в аукціон;

4. Використання кількох рекламних щитів протягом активної стадії виборів може бути ефективним, якщо це поєднати з іншими методами агітації (особисто використовував щити, але дуже обмежено). А от виграти вибори біг-мордами взагалі неможливо, як і неможливо за допомогою них стати популярним, чи привабливим;

5. Такі рекламні щити часто дратують значну кількість людей, інколи викликають протилежний ефект.

Це далеко не повний перелік всіх проблем, але думаю, хто дочитав, мене вже зрозумів.

Отже, кому адресований мій текст?

Звісно, не представникам олігархів на територіях, які завішували і надалі будуть завішувати все своїми біг-мордами.

Пишу в першу чергу для починаючих політиків, і для ВИБОРЦІВ. Знайте, що існують тисячі кращих та дешевших способів працювати в політиці, домагатися результатів, змінювати країну та розвивати громаду! Якщо політик цього не знає, і не вивчає, а просто копіює попередників, то і результат буде той самий.

Ця ситуація, як і багато інших, вкотре переконують, що давно пора організовувати навчання з політичної освіти для виборців.

Цього року розпочнемо. В Слов'янську також. Впевнений, що багатьом виборцям будуть цікаві ці та інші питання політики, фінансів та їх наслідків для майбутнього міста та України!"

atnt Размещение материалов slavgorod.com.ua на других интернет-ресурсах и СМИ разрешается при условии, что непосредственно в тексте материала не ниже второго абзаца присутствует гиперссылка и текст названия на первоисточник. В случае нарушений, редакция современного сайта городов Славянск и Святогорск оставляет за собой право отстаивать свои права и интересы путем подачи заявлений в правоохранительные и судебные органы, а также в виде соответветствующих публикаций на сайте.

Loading...
Комментарии (2)
Укажите свое имя или войдите через аккаунт в соцсети
Введите цифры указанные на картинке

Уважаемые пользователи, комментарии, не относящиеся к теме материала, а также комментарии, содержащие оскорбительные и нецензурные выражения будут удалены!

Loading...
img

ПОСЛЕДНИЙКОММЕНТАРИЙ

auth СЕПАР 12 марта 2018 г.   22:37
ПОСЛЕ=ВЫЗВОЛЭННЯ=-СЛАВЯНСК НАПОМИНАЕТ СЕМЁНОВСКУЮ ПСИХУШКУ!!!!!!ПСИХИ РАЗБЕЖАЛИСЬ-НЕ ЖЕЛАЯ ВОЗВРАЩАТЬСЯ В БОЛЬНИЦУ-ПРОРЫВАЮТСЯ У ВЛАДУ!!!!!!!!
img

ОПРОС МНЕНИЯ

Что я думаю про Славянск
7 чел. хочу уехать, потому что не вижу развития
3 чел. хотел бы видеть его европейским
2 чел. я хочу здесь остаться и развивать город
2 чел. хороший город для жизни, но нет работы
1 чел. мне не хватает здесь культуры
1 чел. Доволен жизнью в городе
0 чел. надоели политические разборки
0 чел. люблю его, так как прожил всю жизнь
Всего проголосовали
16 чел.
author

0%
Проголосовало: 0 человек(a)
top5 ТОП-5
НОВОСТЕЙ
за 3 дня corn
за 10 дней corn
за 30 дней corn