пятница, 19 апреля
img

НОВОСТЬ

Цифра дня: слов’янські школярі через власну необережність втратили 33 мобільника, 13 – були викрадені

 Цифра дня: слов’янські школярі через власну необережність втратили 33 мобільника, 13 – були викрадені

Через власну необережність діти втратили 33 мобільника, 13 – були викрадені. Більше половини викрадених телефонів повернуто їх власникам.Про це повідомляє Слов’янський відділ поліції

Минулого року діти як правило забували телефони в школах на підвіконнях, в столових, під партами, в роздягальнях, а через деякий час виявляли їх пропажу. Частіше за все гаджети знаходили школярі і не поспішали їх повертати власникам.

Також траплялися випадки коли підлітки губили телефони, а батькам розповідали, що їх пограбували.

Один такий випадок трапився в Миколаївці 9 – річний хлопчик по дорозі зі школи додому загубив мобільний і щоб батьки його не сварили, він сказав, що телефон у нього відібрали двоє чоловіків. І тільки через деякий час хлопчик розповів поліцейським правду. А поки дитина боялася сказати батькам правду, правоохоронці розшукували неіснуючих зловмисників.

Поліцейські звертають увагу батьків на те, що головний запобіжний захід — це покупка школярам найпростіших з моделей мобільних телефонів. Якщо ж використовуються дорогі смартфони, то обов’язково підключити додаткові функцій безпеки, таких як контроль локації або пересування пристрою.

Також радимо батькам встановити на телефони «батьківське піклування» безкоштовного мобільного додатку «Поліція 102». Адже для батьків дуже важливо розуміти, де перебуває їх дитина. За допомогою цього режиму дорослі можуть визначити «безпечну зону» — школа, квартал чи мікрорайон, і як тільки телефон покине визначену зону, на телефон батьків приходить відповідне повідомлення.

atnt Размещение материалов slavgorod.com.ua на других интернет-ресурсах и СМИ разрешается при условии, что непосредственно в тексте материала не ниже второго абзаца присутствует гиперссылка и текст названия на первоисточник. В случае нарушений, редакция современного сайта городов Славянск и Святогорск оставляет за собой право отстаивать свои права и интересы путем подачи заявлений в правоохранительные и судебные органы, а также в виде соответветствующих публикаций на сайте.

Loading...
Комментарии (0)
Укажите свое имя или войдите через аккаунт в соцсети
Введите цифры указанные на картинке

Уважаемые пользователи, комментарии, не относящиеся к теме материала, а также комментарии, содержащие оскорбительные и нецензурные выражения будут удалены!

Loading...
img

ОПРОС МНЕНИЯ

Что я думаю про Славянск
7 чел. хочу уехать, потому что не вижу развития
3 чел. хотел бы видеть его европейским
2 чел. я хочу здесь остаться и развивать город
2 чел. хороший город для жизни, но нет работы
1 чел. мне не хватает здесь культуры
1 чел. Доволен жизнью в городе
0 чел. надоели политические разборки
0 чел. люблю его, так как прожил всю жизнь
Всего проголосовали
16 чел.
author

0%
Проголосовало: 0 человек(a)
top5 ТОП-5
НОВОСТЕЙ
за 3 дня corn
за 10 дней corn
за 30 дней corn