пятница, 19 апреля
img

НОВОСТЬ

У Слов’янську суд дозволив проведення смолоскипного маршу на честь Степана Бандери

У Слов’янську суд дозволив проведення смолоскипного маршу на честь Степана Бандери

 28 грудня Донецький окружний адміністративний суд розглядав позов виконавчого комітету Слов'янської міської ради до міської організації ВО "Свобода" з приводу заборони використання смолоскипів під час проведення маршу до Дня народження Степана Бандери.

«У січні цього року вже були намагання Ляха заборонити наш хід рішенням суду та спроба залякати громаду міста під час маршу. Знову позов та знову його відхилення. Знову громада сплачує чималий судовий збір з власного бюджету на забаганки неадекватного керманича виконкому. Вразила поведінка поліції, яка замість розслідування причини вибуху надавала брехливі заяви у залі суду. Вочевидь теперішній владі не до вподоби дії місцевих націоналістів. Але ніщо не може стати на заваді гідному вшануванню українських героїв», - зазначив голова Слов’янської організації ВО «Свобода» Сергій Лілеєв.

Слід зауважити, що у Слов'янську смолоскипний марш на честь провідника ОУН Степана Бандери проводиться третій рік поспіль, також були організовані смолоскипні марші до Дня Героїв Крут у 2015, 2016 та 2017 роках. Жодних нарікань до міської організації Всеукраїнського об'єднання "Свобода" як організатора заходів від органів місцевої влади, МВС та МНС не було.

 Оскільки смолоскип не належить до вогненебезпечних засобів, а право громадян України на мирні збори гарантується ч. 1 ст. 39 Конституції України, суд постановив відмовити виконавчому комітету Слов'янської міської ради у вимозі заборонити використання смолоскипів. Через забаганки міського голови Вадима Ляха судові стягнення у розмірі 1762 гривень будуть стягнуті з бюджету громади міста.

Тож, смолоскипний марш до Дня народження Степана Бандери у Слов'янську відбудеться, як і було проанонсовано - 1 січня 2018 року о 17:00 від Соборної площі міста.

atnt Размещение материалов slavgorod.com.ua на других интернет-ресурсах и СМИ разрешается при условии, что непосредственно в тексте материала не ниже второго абзаца присутствует гиперссылка и текст названия на первоисточник. В случае нарушений, редакция современного сайта городов Славянск и Святогорск оставляет за собой право отстаивать свои права и интересы путем подачи заявлений в правоохранительные и судебные органы, а также в виде соответветствующих публикаций на сайте.

Loading...
Комментарии (15)
Укажите свое имя или войдите через аккаунт в соцсети
Введите цифры указанные на картинке

Уважаемые пользователи, комментарии, не относящиеся к теме материала, а также комментарии, содержащие оскорбительные и нецензурные выражения будут удалены!

Loading...
img

ПОСЛЕДНИЙКОММЕНТАРИЙ

auth СЕПАР 3 января 2018 г.   21:12
ВСЕХ УСРОПАТРИЁТИВ З =ПЭРЭМОГАМЫ=-ЦЕНЫ НА ЖКХ,НА ГАЗ,ЭЛЕКТРОЭНЭРГИЮ,НА ПРОДУКТЫ И ОСТАЛЬНЫЕ =ПЭРЭМОГЫ=!!!!!!А ВЫ,ПРИДУРКИ-УСТРАИВАЙТЕ СВОИ ФЕКАЛЬНЫЕ ШЕСТВИЯ В ЧЕСТЬ НЕДОМЕРКА З РОЗДОЛБАНОЙ ДУПОЙ!!!!!!!СЛАВА УСРАИНЕ И ЕЁ ДЭБИЛАМ!!!!!!!
img

ОПРОС МНЕНИЯ

Что я думаю про Славянск
7 чел. хочу уехать, потому что не вижу развития
3 чел. хотел бы видеть его европейским
2 чел. я хочу здесь остаться и развивать город
2 чел. хороший город для жизни, но нет работы
1 чел. мне не хватает здесь культуры
1 чел. Доволен жизнью в городе
0 чел. надоели политические разборки
0 чел. люблю его, так как прожил всю жизнь
Всего проголосовали
16 чел.
author

0%
Проголосовало: 0 человек(a)
top5 ТОП-5
НОВОСТЕЙ
за 3 дня corn
за 10 дней corn
за 30 дней corn