пятница, 19 апреля
img

НОВОСТЬ

Лікування наркоманії в Полтаві

Лікування наркоманії в Полтаві

Багато з нас можуть використовувати речовини або займатися діяльністю без будь-яких серйозних проблем. Однак дехто відчуває шкідливі психологічні та/або фізичні ефекти, коли звичка стає залежністю.

Наркоманія та звички

  • Наркоманія — психофізіологічний компонент. Особа не може контролювати всі аспекти залежності через свій психічний та фізичний стан.
  • Звичка — вибір людини. Вона може припинити її, а згодом успішно позбутися, якщо захоче. Психофізіологічний компонент в цьому випадку не є проблемою.
  • Пристрасть до небезпечних речовин може іноді приводити до серйозних негараздів вдома, на роботі, в школі та суспільстві.

Причини наркоманії значно різняться і не завжди повністю розуміються. Вони зазвичай викликані поєднанням фізичних, розумових, непрямих і емоційних чинників.

Наркоманія призводить до толерантності — залежна людина має потребу в отриманні більшої кількості небезпечної речовини, щоб отримати той же ефект. Часто початкова нагорода вже не відчувається, і наркоманія триває, тому що відмова принесе страждання.

Згідно з медичним словником MediLexicon:

Наркоманія — це звична психологічна або фізіологічна залежність від речовини або практики, яка знаходиться поза довільним контролем.

Виведення має багато значень, одним з яких є психологічний та/або фізичний синдром, викликаний різким припиненням використання препарату залежною людиною.

Діагноз ставиться в тому випадку, коли людина на регулярній основі вживає алкоголь або наркотики, не зважаючи на проблеми, пов'язані з дією цих речовин. Компульсивне та циклічне використання призводить до виникнення толерантності до дії препарату і симптомів відміни при зменшенні або припиненні його використання.

Можливі ускладнення наркоманії

Нижче перераховані найпоширеніші ускладнення, що викликає залежність від небезпечних речовин. Наркоманія може вплинути на життя людини наступними способами:

  • Виникають психічні, емоційні та фізичні проблеми зі здоров'ям.
  • У разі використання голок існує високий ризик зараження ВІЛ/СНІДом або гепатитом.
  • Під впливом наркотичних речовин можна дістати випадкові травми або навіть загинути.
  • Залежні люди часто кінчають життя самогубством.
  • Проблеми взаємин — соціальні, сімейні та подружні відносини стають сильно напруженими, що призводить до розриву сім'ї й т. д.
  • Значне число наркоманів є безробітними та бездомними.
  • Проблеми з законом. Якщо речовина дорога, то залежна людина може вдатися до злочину, щоб забезпечити її постачання.

Не бійтеся звертатися за допомогою. Тут http://рука-помощи.com.ua/ua/likuvannya-narkomanii-v-poltavi.html ви отримаєте всю необхідну інформацію про лікування наркоманії в місті Полтава.

atnt Размещение материалов slavgorod.com.ua на других интернет-ресурсах и СМИ разрешается при условии, что непосредственно в тексте материала не ниже второго абзаца присутствует гиперссылка и текст названия на первоисточник. В случае нарушений, редакция современного сайта городов Славянск и Святогорск оставляет за собой право отстаивать свои права и интересы путем подачи заявлений в правоохранительные и судебные органы, а также в виде соответветствующих публикаций на сайте.

Loading...
Комментарии (1)
Укажите свое имя или войдите через аккаунт в соцсети
Введите цифры указанные на картинке

Уважаемые пользователи, комментарии, не относящиеся к теме материала, а также комментарии, содержащие оскорбительные и нецензурные выражения будут удалены!

Loading...
img

ПОСЛЕДНИЙКОММЕНТАРИЙ

auth Денди 5 июля 2017 г.   21:57
Был я и там - не помогло...
img

ОПРОС МНЕНИЯ

Что я думаю про Славянск
7 чел. хочу уехать, потому что не вижу развития
3 чел. хотел бы видеть его европейским
2 чел. я хочу здесь остаться и развивать город
2 чел. хороший город для жизни, но нет работы
1 чел. мне не хватает здесь культуры
1 чел. Доволен жизнью в городе
0 чел. надоели политические разборки
0 чел. люблю его, так как прожил всю жизнь
Всего проголосовали
16 чел.
author

0%
Проголосовало: 0 человек(a)
top5 ТОП-5
НОВОСТЕЙ
за 3 дня corn
за 10 дней corn
за 30 дней corn