суббота, 20 апреля

Зрада взагалі не має кольорів

top

Під час війни будь-який вчинок людини однозначно визначає її приналежність до табору ворогів чи своїх.

09.01.2018    12:29
  • img1285
  • img1

Війна чорно-біла. Такою самою вона була в Слов’янську в 14 році, такою самою вона залишається й зараз на Світлодарці, Пісках та Широкіному. І лише крок відділяє на війні чорне від білого, чи навпаки. І цей крок зробити можна. Й тебе зрозуміють (ось тільки чи пробачать?).

Та війна закінчується й вчинки людей поступово стають "різнобарвними". І вже здається, що скільки б кроків ти не зробив, тобі не загрожує небезпека потрапити на протилежний край (звичайно ж на чорний, як інакше?) того різнобарвного ланцюгу. А потім виявляється, що ти ще під час війни у своїй уяві розмалював той двокольоровий ланцюг різними барвами й намагався балансувати десь посередині. А тим часом тупцював постійно на чорному. То ти там залишаєшся й зараз. Зрада взагалі не має кольорів.

Комментарии (1)
Укажите свое имя или войдите через аккаунт в соцсети
Введите цифры указанные на картинке

Уважаемые пользователи, комментарии, не относящиеся к теме материала, а также комментарии, содержащие оскорбительные и нецензурные выражения будут удалены!

img

ПОСЛЕДНИЙКОММЕНТАРИЙ

auth СЕПАР 9 января 2018 г.   13:08
ЗРАДА ИМЕЕТ КОЛЁР-КОРИЧНЕВЫЙ!!!!!!!!ИБО КОРИЧНЕВАЯ ЧУМА СПЛОШЬ ПОРАЗИЛА УКРАИНУ ПРЕВРАЩАЯ ЕЁ ЖИТЕЛЕЙ В БЫДЛО- НЕ ПОМНЯЩЕЕ ИСТОРИИ СВОИХ ПРЕДКОВ!!!!!!СМЕНИВШИХ СВОИХ ГЕРОИЧЕСКИХ ПРЕДКОВ НА БАНДЭРУ И ИНЫХ НАЦИКОВ-ПРЕДАТЕЛЕЙ!!!!!!!!ПРИ ЭТОМ ВСЕ =НОВОГЭРОИ УСРАИНЫ=ИМЕЮТ ЦВЕТ КРОВИ УБИТЫХ И ЗАМУЧЕННЫХ ЖИТЕЛЕЙ УКРАИНЫ!!!!!!ТАК ЧТО ЗРАДА-ЭТО КОРИЧНЕВЫЙ И КРАСНЫЙ ЦВЕТ!!!!!!!!!
img

НОВЫЕ АВТОРЫ

blog Ольга АЛТУНИНА Депутат горсовета
blog Павел АМИТОВ писатель
blog Павел АМИТОВ писатель
blog Денис КАЗАНСКИЙ Журналист
blog Марина ОЛЕЙНИК начальник управления культуры Славянского горсовета
blog Сергей КУШНАРЕВ Депутат горсовета
blog Наталья БОНДАРЕНКО Координатор "Фундація підтримки осіб старшого віку "Вік щастя"
blog Ольга РЕШЕТИЛОВА Журналист, правозащитница
top5 ТОП-5
за месяц
новости corn
блоги corn
рейтинги corn