четверг, 18 апреля
img

НОВОСТЬ

Якісний відпочинок на ліжках фабрик BRW та “Гербор”

Якісний відпочинок на ліжках фабрик BRW та “Гербор”

Що впливає на якість нашого життя? Ви прокидаєтесь вранці та не можете підвестись, адже ваша спина оголосила бойкот. То може час змінити ліжко? Всім відомо, що якість сну залежить від умов, у яких людина намагається відпочити і спальне місце грає в цьому процесі головну роль. Ліжка бувають різних форм, розмірів, дизайну, а підібравши матрац необхідної жорсткості ви зможете добре відпочити та прокинетесь зранку оновленим. Ліжка в https://brwmania.com.ua/ – це якість за доступною ціною. Щоб обрати ліжко собі до смаку, тай таке, щоб пасувало до інтер’єру кімнати можна звернутись до професіоналів або, з нашою допомогою, ви можете самі розібратись, що вам потрібно. Тож рушаймо!

Купуємо ліжко: основні нюанси

Почнемо з найпростішого. Для початку слід звернути увагу на матрац, а точніше на його розміри, адже це ваше майбутнє спальне місце. Чим якісніший матрац, тим краще ми спимо, адже якщо його правильно підібрати, то сон буде здоровим та комфортним. Слід пам’ятати, що від розміру матрацу буде залежати розмір каркасу вашого ліжка. Яку саме ширину обрати – залежить від побажань клієнта, але існують деякі стандарти. Ліжка за розмірами бувають:

-односпальні;

-полуторні;

-двоспальні.

Ширина односпального ліжка 80 – 90 см, полуторного – 100 – 160 см, а двоспального – 160 – 200 см. Стандартна довжина ліжка приблизно 190 – 220 см. Якщо ви високі, то зверніть на це особливу увагу. Двоспальне ліжко буде найкращим варіантом для подружжя. Односпальні зазвичай обирають у дитячі або гостьові кімнати. Вони допоможуть грамотно розпорядитися простором маленької спальні. Стандартна висота ліжка приблизно 50 см. Не забувайте, що для дитини можна купити низьке спальне місце, а от людині похилого віку – ні, адже чим старше людина, тим їй важче підводитись.

Каркас ліжка може бути виконаний з дерева, металу або скомпонований з двох матеріалів. Перші, напевно, ніколи не втратять своєї популярності, адже мають деякі особливості, наприклад:

-екологічність;

-надійність,

-міцність;

-естетична привабливість;

-великий експлуатаційний ресурс та багато інших.

Якщо ліжко неякісне з часом можна почути скрип на місцях стиків, проте воно приємне на дотик, відмінно доповнює безліч стилів. Виготовляти їх можна з сосни, буку, дубу, вільхи, ясеня, або дешевше, наприклад, з ДСП, МДФ. Дерев’яні ліжка часто мають нішу для зберігання білизни.

Металеві ліжка холодні й тверді, нестійкі до вологи, але вони мають свої переваги:

-витримують великі навантаження;

-зносостійкі;

-прості в догляді.

Вони легко транспортуються, добре переносять зовнішній вплив, тому саме такі меблі встановлюють у лікарнях, гуртожитках та інших місцях, де їх майже постійно експлуатують. Через різноманітні витончені завитки ці спальні місця виглядають легкими, майже повітряними. Також слід зауважити, що в металевих ліжках немає ніші для білизни.

До каркасу кріпиться основа під матрац. Ця річ має чимале значення, тому слід приділити їй певну увагу. Рама може бути з прямими або гнутими рейками, що рівномірно розташовані одна від одної. Їх називають ламелі. Вони можуть бути виготовлені з металу або дерева, відстань між ними не має перевищувати ширини самої рейки, а оптимальна кількість дорівнює тридцяти. Деревина бука вважається найкращою для виготовлення ламелі, адже вона досить пружна, тому рівномірно прогинається під вагою тіла і має ортопедичний ефект. Якщо додати сюди хороший ортопедичний матрац ви отримаєте ідеальне ліжко, яке буде ефективною профілактикою захворювань спини.

Ліжко – не тільки місце для сну, але й невід’ємна частина інтер’єру. Щоб додати вишуканості вашій кімнаті або підкреслити стиль, зверніть увагу на спинку вашого майбутнього спального місця. Зараз ринок пропонує безліч різноманітних видів: вгнуті, плоскі, похилі, вертикальні, плетені, суцільні та багато інших. Їх виготовляють з деревини, оббивають текстилем, шкірою. Отже їх різноманіття задовольнить найвибагливіших клієнтів.

Ліжка у BRWmania

Отже основою спальні є ліжко. Якою б не була ця кімната ви зможете добре відпочити лише маючи якісне спальне місце. Інтернет-магазин BRWmania пропонує вашій увазі величезний каталог сучасних ліжок, що може задовольнити потреби кожного покупця. Крім того сайт пропонує швидку доставку зручним для вас способом та максимально низькі ціни на ліжка BRW та Gerbor, адже продаж здійснюється без посередників, напряму з фабрик.

Ліжка з колекцій фабрик BRW та Gerbor мають широку палітру кольорів деревини та оббивки, які дуже наближені до натуральних, вони традиційні, прості та не мають зайвих громіздких елементів, їм притаманні мінімалізм, компактність та багатофункціональність. Ці меблі сприяють комфортному сну, дають можливість добре відпочити.

Вибір нового ліжка – досить непроста та відповідальна справа. Отже, приємних вам придбань та солодких снів на ліжках фабрик BRW та Gerbor.

 

atnt Размещение материалов slavgorod.com.ua на других интернет-ресурсах и СМИ разрешается при условии, что непосредственно в тексте материала не ниже второго абзаца присутствует гиперссылка и текст названия на первоисточник. В случае нарушений, редакция современного сайта городов Славянск и Святогорск оставляет за собой право отстаивать свои права и интересы путем подачи заявлений в правоохранительные и судебные органы, а также в виде соответветствующих публикаций на сайте.

Loading...
Комментарии (0)
Укажите свое имя или войдите через аккаунт в соцсети
Введите цифры указанные на картинке

Уважаемые пользователи, комментарии, не относящиеся к теме материала, а также комментарии, содержащие оскорбительные и нецензурные выражения будут удалены!

Loading...
img

ОПРОС МНЕНИЯ

Что я думаю про Славянск
7 чел. хочу уехать, потому что не вижу развития
3 чел. хотел бы видеть его европейским
2 чел. я хочу здесь остаться и развивать город
2 чел. хороший город для жизни, но нет работы
1 чел. мне не хватает здесь культуры
1 чел. Доволен жизнью в городе
0 чел. надоели политические разборки
0 чел. люблю его, так как прожил всю жизнь
Всего проголосовали
16 чел.
author

0%
Проголосовало: 0 человек(a)
top5 ТОП-5
НОВОСТЕЙ
за 3 дня corn
за 10 дней corn
за 30 дней corn