суббота, 27 апреля
img

НОВОСТЬ

Найкращий ресторан Львова - ідеальне місце для святкування весілля та Дня народження

Найкращий ресторан Львова - ідеальне місце для святкування весілля та Дня народження

Весна вже увійшла повноправно в свої права, то для українців приємна нагода трохи відпочити та відвідати найкращі міста країни.

Багато туристів однозначно визначають. Що таким містом є – Львів. Старовинний, незвичайний, гостинний та привітний він зустрічає кожного та надовго залишає у пам’яті таку поїздку. Вже ні для кого не буде секретом той факт, що поїздка до Львова – то є справжній рай для гурманів. Саме тут гості відвідають віденькі, польські, справжні українські, німецькі страви та різні смаколики, від яких кожен отримає задоволення. А незабутній антураж ресторанів – це взагалі окрема для розмови після відвідування Львова.

Багато туристі залюбки один одному рекомендують найкращий ресторан Львова, який знаходиться у самому центрі цього  старовинного та дивовижного міста.  Тут відчувається атмосфера класики та сучасного інтер’єру, а вишуканий дизайн надасть змогу отримати задоволення, поспілкуватися та скоштувати   ексклюзивні речі, виготовлені на замовлення.

Крім цього в цьому закладі можна проводити різноманітні івенти та заходи. Для цього  тут розташовано унікальну медійну систему, яка складається з 11 плазмових екранів. Вона дозволяє гостям ресторану «Split Lviv» дізнатися, як готуються страви та що відбувається у різних зонах ресторану.

Слід зазначити, що заклад має кілька зон і таким чином створюється незабутня атмосфера комфорту. Водночас можна послухати музичні композиції.

Новий ресторан клубу Split Lviv – ідеальне місце для святкування весілля, дня народження, ювілею, проведення конференцій та будь-яких корпоративних заходів.

Тут забезпечують бездоганні умови для кожного гостя. Щодо розміщення, то слід зазначити, що бенкет розмістить  160 запрошених, а фуршет до 300 осіб.

Зал дозволяє святкувати масштабні події, враховуючи індивідуальне планування, оформлення приміщення та кліматичний конроль. Медійна система дозволяє використовувати для трансляції інформації та візуально контенту.

Що стосується кухні, то тут є можливість пізнати справжні смаки азіатських страв і не тільки.Відкрита кухня дозволить спостерігати за процесом приготування прямо на очах гостей.

У ресторані майстерно готують омарів, лобстерів, крабів та устриць.

atnt Размещение материалов slavgorod.com.ua на других интернет-ресурсах и СМИ разрешается при условии, что непосредственно в тексте материала не ниже второго абзаца присутствует гиперссылка и текст названия на первоисточник. В случае нарушений, редакция современного сайта городов Славянск и Святогорск оставляет за собой право отстаивать свои права и интересы путем подачи заявлений в правоохранительные и судебные органы, а также в виде соответветствующих публикаций на сайте.

Loading...
Комментарии (2)
Укажите свое имя или войдите через аккаунт в соцсети
Введите цифры указанные на картинке

Уважаемые пользователи, комментарии, не относящиеся к теме материала, а также комментарии, содержащие оскорбительные и нецензурные выражения будут удалены!

Loading...
img

ПОСЛЕДНИЙКОММЕНТАРИЙ

auth СЕПАР 18 мая 2018 г.   19:46
БАНДЕРАСЫ-ВСЕ СКОПОМ У ЛЬВОВ ПАРОВОЗОМ,А ТО СКОРО ПРИДЁТСЯ ПЕШО-ГАЛОПОМ С ГОЛОЙ ЖОПОЙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
img

ОПРОС МНЕНИЯ

Что я думаю про Славянск
7 чел. хочу уехать, потому что не вижу развития
3 чел. хотел бы видеть его европейским
2 чел. я хочу здесь остаться и развивать город
2 чел. хороший город для жизни, но нет работы
1 чел. мне не хватает здесь культуры
1 чел. Доволен жизнью в городе
0 чел. надоели политические разборки
0 чел. люблю его, так как прожил всю жизнь
Всего проголосовали
16 чел.
author

0%
Проголосовало: 0 человек(a)
top5 ТОП-5
НОВОСТЕЙ
за 3 дня corn
за 10 дней corn
за 30 дней corn