четверг, 18 апреля
img

НОВОСТЬ

Мешканців Слов’янську запрошують на перегляд фільму Школа 911 і на зустріч з режисером Тімом Уорреном

Мешканців Слов’янську  запрошують на перегляд фільму Школа 911 і на зустріч з режисером Тімом Уорреном

Всіх бажаючих запрошують на перегляд американського документального фільму Школа 911/ High School 911 і на зустріч з режисером фільму Тімом Уорреном у Слов’янську  23 лютого о 17:00, «Платформа ініціатив «Теплиця»» (вул. Торська, 4).

Документальна стрічка "Школа 911" розповідає про рік із життя  посту швидкої медичної допомоги  53 у містечку Даріен, штат Конектику. Саме в Даріені знаходиться один із найнебезпечніших в США з'їздів з федеральної траси I-95. Пост 53— єдина швидка у Дарієні і вже понад сорок років ним керують …  місцеві старшокласники.

Ця унікальна швидка обслуговує 20000 мешканців 365 днів на рік, 24 години на добу, 7 днів на тиждень, та щороку відповідає на 1500 викликів.

Для того, щоб потрапити в цю службу, підлітки проходять надівичайно серйозне тренування. "Стажери" вчаться керувати, критично мислити та застосовувати медичні навички в надзвичайних ситуаціях.

Фільм прагне надихати підлітків, а також мотивувати дорослих - батьків, вихователів, керівників шкіл, лідерів спільнот - створювати нові можливості для розвитку старшокласників, надючи їм можлиості навчатись, роблячи справжню справу і отримуючи справжню відповідальність.

Тім Уоррен  - американський режисер документального кіно та телебачення.

Коли Тім Уоррен був підлітком, З 1982 по 1985 рр, він був    членом команди посту швидкої медичної допомоги у містечку Даріен  - Darien EMS-Post 53 – єдиній у свойому роді, в якій працюють старшокласники.  І хоча він не пішов у медицину, отриманий  досвід став настільи важливим для нього, що Уоррен вирішив створити документальну стрічку “Школа 911”, в якій показано як старшокласники рятують людські життя.

Сьогодні Тім Уоррен керує власною  компанією, яка продюсує художні і документальні фільми та телевізійні шоу. Останні два десятиліття Уоррен працює як виконавчий продюсер і шоу-раннер, керуючи командами до 100 людей, на таких шоу, як Extreme Makeover: Home Edition та Bar Rescue. Він  двічі отримував нагороди Американської гільдії режисерів за роботу над Master Ink SPIKE та  Pros vs. Joes.

Зустрічі будуть цікавими для любителів кіно, медиків, вчителів, неформальних педагогів, волонтерів та всіх, хто зацікавлений у покращенні життя у своїх спільнотах.

atnt Размещение материалов slavgorod.com.ua на других интернет-ресурсах и СМИ разрешается при условии, что непосредственно в тексте материала не ниже второго абзаца присутствует гиперссылка и текст названия на первоисточник. В случае нарушений, редакция современного сайта городов Славянск и Святогорск оставляет за собой право отстаивать свои права и интересы путем подачи заявлений в правоохранительные и судебные органы, а также в виде соответветствующих публикаций на сайте.

Loading...
Комментарии (2)
Укажите свое имя или войдите через аккаунт в соцсети
Введите цифры указанные на картинке

Уважаемые пользователи, комментарии, не относящиеся к теме материала, а также комментарии, содержащие оскорбительные и нецензурные выражения будут удалены!

Loading...
img

ПОСЛЕДНИЙКОММЕНТАРИЙ

auth СЕПАР 25 февраля 2018 г.   20:41
ГОРЖУСЬ-РОССИЕЙ!!!!!!=КРАСНАЯ МАШИНА=-FOREVA!!!!!!!Немецкие издания активно обсуждают финальный хоккейный матч Игр-2018 между олимпийскими спортсменами из России (OAR) и сборной Германии, который закончился победой россиян со счетом 4:3. По мнению журналистов газеты Bild, такого поражения у немецкой национальной сборной еще не было. Золото для «Красной машины» Издание отмечает, что хоккеисты из России всё это время были «главными фаворитами» турнира. А немецкая сборная, несмотря на проигрыш, всё равно вписала имена спортсменов в историю. «Это самый большой успех за всё время существования Федерации хоккея Германии», — пишет газета. Матч состоялся в воскресенье, 25 февраля. Среди россиян отличились Вячеслав Войнов, открывший счет на последней минуте первого периода, и Никита Гусев, забивший две шайбы на 54-й и 60-й минутах. Четвертую шайбу, ставшую решающей, в овертайме забросил игрок ЦСКА Кирилл Капризов.
img

ОПРОС МНЕНИЯ

Что я думаю про Славянск
7 чел. хочу уехать, потому что не вижу развития
3 чел. хотел бы видеть его европейским
2 чел. я хочу здесь остаться и развивать город
2 чел. хороший город для жизни, но нет работы
1 чел. мне не хватает здесь культуры
1 чел. Доволен жизнью в городе
0 чел. надоели политические разборки
0 чел. люблю его, так как прожил всю жизнь
Всего проголосовали
16 чел.
author

0%
Проголосовало: 0 человек(a)
top5 ТОП-5
НОВОСТЕЙ
за 3 дня corn
за 10 дней corn
за 30 дней corn