суббота, 20 апреля
img

НОВОСТЬ

У Слов’янську розпочнеться «Жовта лінія» - продовження проекту «Заново відкриваємо історичну спадщину Східної України»

У Слов’янську розпочнеться «Жовта лінія» - продовження проекту  «Заново відкриваємо історичну спадщину Східної України»

30 січня у Слов’янську розпочнеться проект «Жовта лінія» - продовження проекту  Заново відкриваємо історичну спадщину Східної України – «Музей відкрито на ремонт II».

Жовта лінія – символізує попередження, привертає увагу і попереджає про можливі втрати. Проект «Жовта Лінія» – це документація об’єктів архітектурної та монументально-декоративної спадщини 19-20 століття на території Донецької та Луганської областей. Українські музеї ще з радянських часів унаслідували вибірковий метод роботи з історією. До сьогодні деякі інституції вдаються до витіснення незручної історії та приховування неоднозначних фактів. Це призводить до втрати надзвичайно важливих знань та артефактів. Багато цінних архітектурних споруд та творів монументального мистецтва сьогодні під загрозою руйнування, як з ідеологічних так і з побутових причин. «Жовта Лінія» покликана окреслити та звернути увагу на важливі і недостатньо актуалізовані сьогодні архітектурні явища. Фото та відеодокументація, представлена у форматі музейної виставки, не тільки наголошуватиме на необхідності архівування і систематизації даних про важливі об'єкти, а й популяризуватиме їх серед місцевого населення, тим самим просуваючи ідею збереження таких пам'яток.

Графік відкриття виставки: 30 січня 14:00 - Слов’янськ, Слов’янський краєзнавчий музей, (вулиця Банківська, 31)

atnt Размещение материалов slavgorod.com.ua на других интернет-ресурсах и СМИ разрешается при условии, что непосредственно в тексте материала не ниже второго абзаца присутствует гиперссылка и текст названия на первоисточник. В случае нарушений, редакция современного сайта городов Славянск и Святогорск оставляет за собой право отстаивать свои права и интересы путем подачи заявлений в правоохранительные и судебные органы, а также в виде соответветствующих публикаций на сайте.

Loading...
Комментарии (2)
Укажите свое имя или войдите через аккаунт в соцсети
Введите цифры указанные на картинке

Уважаемые пользователи, комментарии, не относящиеся к теме материала, а также комментарии, содержащие оскорбительные и нецензурные выражения будут удалены!

Loading...
img

ПОСЛЕДНИЙКОММЕНТАРИЙ

auth Денди 25 января 2018 г.   18:14
Ну да. При СССР старое кладбище было неухоженным, а теперь там МУСОРНИК!!! Это и есть "идеология" нэзалежности...
img

ОПРОС МНЕНИЯ

Что я думаю про Славянск
7 чел. хочу уехать, потому что не вижу развития
3 чел. хотел бы видеть его европейским
2 чел. я хочу здесь остаться и развивать город
2 чел. хороший город для жизни, но нет работы
1 чел. мне не хватает здесь культуры
1 чел. Доволен жизнью в городе
0 чел. надоели политические разборки
0 чел. люблю его, так как прожил всю жизнь
Всего проголосовали
16 чел.
author

0%
Проголосовало: 0 человек(a)
top5 ТОП-5
НОВОСТЕЙ
за 3 дня corn
за 10 дней corn
за 30 дней corn