среда, 24 апреля

Старі шляхи приватизації продовжуються! Ми продаємо майно громади, і, здається зупинити це неможливо!

top Координатор "Фундація підтримки осіб старшого віку "Вік щастя"

Це показала сессія міської ради, яка відбулася 26 січня.

28.01.2018    9:59
  • img1055
  • img1

Депутати від партії #Самопоміч, готуючись до сессії проїхали і подивились всі об'єкти, які пропонувались до приватизації. Деякі з них у неналежному стані, а от деякі дуже привабливі, і продаж цих об'єктів є дуже невигідним для громади міста.

Питання розглядалось на сессії міської ради, причому спочатку була внесена пропозиція депутатом Дмитро Кочуков голосувати окремо по кожному об'єкту, але вона не була підтримана депутатами.

Коли постав час розглядати це питання, то до мікрофону піднялась депутат від партії #Самопоміч Ольга Алтунина, яка з цифрами доповіла про ті суми, які ми виручимо від продажу об'єктів комунального майна і в порівнянні з тим, які доходи ми можемо отримувати, якщо залишимо їх у комунальній власності. Так, наприклад, нежилу будівлю, площею 41,4 кв.м. ми продамо за 3500$ (близько 100 тис.грн), при тому, що помісячна оренда цього приміщення складає 4600 грн. Так навіщо нам його продавати? Так роблять гарні хазяї?

А приміщення у центрі міста, площею 81 кв.м. ми продамо за 6500$ А міський голова, дає інтерв'ю і розповідає, що у міста немає приміщень під спортивну школу для дітей, і ми будемо орендувати приміщення.

При бюджеті міста 1 млрд. 200 тис грн. нам допоможуть суми виручені від приватизації цих об'єктів? Депутат Ольга Алтунина внесла пропозицію, щоб голосування пройшло по кожному об'єкту окремо, і кожен депутат міг сам собі чесно відповісти, чому він так проголосував!

Розгорілася дискусія, в якій мер нашого міста жваво пояснював, що ті гроші, які ми отримаємо від приватизації вкрай необхідні нашому місту. Туалет, який ми продаємо у центрі нам також непотрібен, бо от скоро збудується ЦНАП, і там буде 4 туалети, куда містяни запросто можуть сходити ( у робочий час), а у неробочий хочеться спитати?

А той цікавий об'єкт, по пер. Парковому 5, площею 372 м.кв. який зараз орендар виплачуючи оренду у сумі 2500 грн на місяць, здає у субаренду і отримує надприбуток ? Нам він не потрібен?

А тепер було б цікаво знати чому ми продаємо те, що приносить прибуток місту? І чи може кожен депутат відповісти, чому він проголосував за продаж нашого з вами майна? Старі корупційні схеми продовжуються і ми лишаємось навіть тих "осколків", які ще були у комунальній власності і могли приносити гроші громаді. Шкода, дуже шкода.

Комментарии (1)
Укажите свое имя или войдите через аккаунт в соцсети
Введите цифры указанные на картинке

Уважаемые пользователи, комментарии, не относящиеся к теме материала, а также комментарии, содержащие оскорбительные и нецензурные выражения будут удалены!

img

ПОСЛЕДНИЙКОММЕНТАРИЙ

auth СЕПАР 16 февраля 2018 г.   20:27
СВОЯ КЫШЭНЯ-ЯКОСЬ БЛЫЖЧЕ!!!!!!!!
img

НОВЫЕ АВТОРЫ

blog Ольга АЛТУНИНА Депутат горсовета
blog Павел АМИТОВ писатель
blog Павел АМИТОВ писатель
blog Денис КАЗАНСКИЙ Журналист
blog Марина ОЛЕЙНИК начальник управления культуры Славянского горсовета
blog Сергей КУШНАРЕВ Депутат горсовета
blog Наталья БОНДАРЕНКО Координатор "Фундація підтримки осіб старшого віку "Вік щастя"
blog Ольга РЕШЕТИЛОВА Журналист, правозащитница
top5 ТОП-5
за месяц
новости corn
блоги corn
рейтинги corn