суббота, 20 апреля

Нехай петиція написана не досконало. Навчімося. Усвідомте - майбутнє міста, країни залежить від вас.

top Житель Славянска

Зазирнув на сторінку «Єдиних місцевих петицій» На сьогодня подано лише одинадцять петицій, на 31 дана відповідь міськради. Зайдіть на сайт- почитайте – відписки в найкращому стилі радянських часів.

14.11.2017    8:37
  • img1073
  • img1

Добре живеться в місті Слов’янськ, нема ніяких претензій, побажань до влади. Все добре в місті. Належним чином ведеться господарство . Так є «дрібні» недоліки: то освітлення по вулицях нема, то асфальт поклали аби як, то сквер знесли, а сарай поставили, то автостанція вся у ямах, то дітям нічим до школи доїхати, а то води в оселях бракує. Усе це такі дрібниці, на тлі лозунгів «Україна понад усе», що не варто на них звертати уваги.

І не звертають. Байдуже. Щоб петицію прийняли до розгляду потрібно лише 250 підписів. Але в місті, де мешкає близько 140 тисяч населення, ледь - ледь набирається 100 підписів. Що це, загальна байдужість, пофігізм. Де поділися оті молодчики, що гарсали по вулицях на автомобілях, дуділи сигналами, кричали гасла «Слава Україні», «Україна понад усе» і нічого не робили. Їм теж тепер байдуже. Де їхня Україна? Бо моя тут. У місті де я живу, де вчаться наші діти, ростуть онуки.

Я хочу щоб наше місто було як квітучий сад. Щоб люди, котрі приїздять до міста, вийшовши з вокзалу були вражені красою міста.

А вони таки будуть вражені. Будуть вражені не красою привокзального скверу з буйною зеленню та квітами, фонтанами та лавочками для відпочинку. Вони будуть вражені будівлею сараю з вивіскою секондхенд.

Якщо ви не хочете бути пірьїною яку несе вітер куді йому заманеться, якщо ви не хочете бути м’якою глиною з котрої ліплять коники, не будьте байдужими.

Прочитайте петицію, підтримайте її, впливайте на владу. Робіть так, щоб влада виконувала Вашу волю, бо ви її обирали, а не забажанки олігархів. Робіть так щоб влада не продавалася. Бо те, що рішення місьради про забудову привокзальної площі куплене за гроші, в мене не викликає жодного сумніву.

Почитайте петицію, зайдіть на сайт і проголосуйте.

Нехай петиція написана не досконало. Навчімося. Усвідомте - майбутнє міста, країни залежить від вас.

«Борцу с МАФами в Славянске мэру Ляху следовало бы заняться МАФом на Привокзальной площади. Оплату сноса почти возведенного строения и панциря из плиток возложить на бедняка Ахмета - чтоб не повадно было города уродовать. На крайний случай в доле на возмещение затрат должны быть депутаты горсовета, проголосовавшие за разрешение Ахметке строить сарай. В назидание последующим, что город нужно только улучшать.»

Комментарии (1)
Укажите свое имя или войдите через аккаунт в соцсети
Введите цифры указанные на картинке

Уважаемые пользователи, комментарии, не относящиеся к теме материала, а также комментарии, содержащие оскорбительные и нецензурные выражения будут удалены!

img

ПОСЛЕДНИЙКОММЕНТАРИЙ

auth СЕПАР 19 февраля 2018 г.   17:42
ПОСЛЕ ВСЕГО ЗДЕСЬ НАПИСАННОГО,ОСТАЛОСЬ ТОЛЬКО ВЗЯТЬ В РУКИ КУЛЭМЭТА!!!!!!!И ЖЕЛАТЕЛЬНО-КАЛИБРОМ ПОБОЛЬШЕ!!!!
img

НОВЫЕ АВТОРЫ

blog Ольга АЛТУНИНА Депутат горсовета
blog Павел АМИТОВ писатель
blog Павел АМИТОВ писатель
blog Денис КАЗАНСКИЙ Журналист
blog Марина ОЛЕЙНИК начальник управления культуры Славянского горсовета
blog Сергей КУШНАРЕВ Депутат горсовета
blog Наталья БОНДАРЕНКО Координатор "Фундація підтримки осіб старшого віку "Вік щастя"
blog Ольга РЕШЕТИЛОВА Журналист, правозащитница
top5 ТОП-5
за месяц
новости corn
блоги corn
рейтинги corn