четверг, 25 апреля

Увіковічення пам'яті Романа Напрягло: сподіваюсь, що висновки будуть зроблені

top

Вибачте, але я не втримався. Засідання відклали. І це правильне рішення. До того ж, кворуму не було.

30.09.2017    16:33
  • img1256
  • img2

Сьогодні в приміщенні Слов'янської міськради відбулося засідання робочої групи з увіковічення пам'яті Романа Напрягло, який загинув захищаючи свою Батьківщину від російської навали. Загинув від кулі снайпера тільки-но зустрівши свій двадцятий день народження.

На сайті міськради анонс цього засідання чомусь не з'явився, як і не з'явилося на самому засіданні формулювання текстової частини меморіальної дошки, яку батьки Ромчика попередньо надали. Але замість цього з'явився дивний текст з кількох слів про загибель "десь там від невідомо чого".

Звісно, таке формулювання не влаштувало ні батька Роми Дмитрий Напрягло, ні громадськість, яка й висловилася з цього приводу. Але далі цікавіше... З промовою про те, що досі незрозуміло, з ким йде війна в Україні і що треба почекати, поки нам про це розкажуть, слово взяла "безкінечно запенсійного віку жєньщіна, яка за мір". Далі більше, на її підтримку стало ще й якесь "ригівське молоде покоління" з опоблоку, яке є зараз депутатом міськради. Далі вибачте, але я не втримався. Засідання відклали. І це правильне рішення. До того ж, кворуму не було. Сподіваюсь, що висновки будуть зроблені.

Комментарии (2)
Укажите свое имя или войдите через аккаунт в соцсети
Введите цифры указанные на картинке

Уважаемые пользователи, комментарии, не относящиеся к теме материала, а также комментарии, содержащие оскорбительные и нецензурные выражения будут удалены!

img

ПОСЛЕДНИЙКОММЕНТАРИЙ

auth СЕПАР 18 января 2018 г.   0:00
У БАНДЕРЛОГОВ-ПРЕДАТЕЛИ И НАЦИКИ ПОГИБШИЕ ПОД БАНДЕРОВСКИМ ЗНАМЕНЕМ УБИЙЦ УКРАИНСКОГО НАРОДА-ВСЕГДА НУЖДАЛИСЬ В УВЕКОВЕЧИВАНИИ ИХ ПАМЯТИ!!!!!!!!!СЛАВЯНЦЫ-ВСПОМНИТЕ ИСТИННЫХ ГЕРОЕВ РОДНОГО ГОРОДА-ОНИ ЗАСЛУЖИВАЮТ БОЛЬШЕГО!!!!!!!!!НАПРИМЕР ВОИНЫ 227,141,393,284 СТРЕЛКОВЫХ ДИВИЗИЙ ПЕРВОГО ФОРМИРОВАНИЯ!!!!!!!!ПОЧТИ ВСЕ ОНИ ПОЛЕГЛИ НА ПОЛЯХ ВЕЛИКОЙ ОТЕЧЕСТВЕННОЙ ВОЙНЫ!!!!!!!!!УВЕКОВЕЧЬТЕ ИХ ПАМЯТЬ!!!!!!!!!!А ДЭБИЛОБАНДЕРОВ-ГОНИТЕ ПРОЧЬ С ДОНБАССА!!!!!!
img

НОВЫЕ АВТОРЫ

blog Ольга АЛТУНИНА Депутат горсовета
blog Павел АМИТОВ писатель
blog Павел АМИТОВ писатель
blog Денис КАЗАНСКИЙ Журналист
blog Марина ОЛЕЙНИК начальник управления культуры Славянского горсовета
blog Сергей КУШНАРЕВ Депутат горсовета
blog Наталья БОНДАРЕНКО Координатор "Фундація підтримки осіб старшого віку "Вік щастя"
blog Ольга РЕШЕТИЛОВА Журналист, правозащитница
top5 ТОП-5
за месяц
новости corn
блоги corn
рейтинги corn